ontdek ons!

Ontdek vakantie, recreatie en attracties in Friesland!

Arrangementen

Golf arrangement

Golf arrangement

Wil je eens totaal iets anders doen? Welgelegen heeft een bijzonder drie daags golf arrangement samengesteld. Dit arrangement is voor 4 personen, dus neem je beste vrienden mee! Tijdens het golf arrangement overnacht je bij Welgelegen en kun je in de nabije omgeving golfen. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren en gebruik maken van internet.Het driedaagse golf arrangement kun je reserveren via Welgelegen. Neem daarvoor contact met ons op.Korte impressi..


Uit en toch thuis in hartje Friesland

Uit en toch thuis in hartje Friesland

Sinds vorig jaar is er een nieuw fietspad aangelegd langs de Zwette zodat het nu ook mogelijk is om per fiets de legendarische tocht te maken. Dit nieuwe pad is in 2013 uitgeroepen tot mooiste fietspad van Fryslan en u mag zelf ontdekken waarom!Het is daarom dat wij de koppen bij elkaar hebben gestoken en u gezamenlijk een 3-tal arrangementen kunnen aanbieden alles op basis van 2 personen.U vindt ons vlakbij de Elfstedenroute en de Slachtedyk ongeveer halv..


Ontdek Zuidwest Fryslân op de E-bike

Ontdek Zuidwest Fryslân op de E-bike

Met Welgelegen als uitvalsbasis kunt u op de (elektrische) fiets het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân ontdekken en beleven. Wij hebben hiervoor een compleet tweedaags arrangement beschikbaar. U wordt ontvangen met koffie en Friese lekkernij en kan dan ondertussen kiezen welke route u als eerste gaat fietsen: Ganzen Kijken (ca. 60 km), 'Adel en notabel' (ca. 30 km) of de 'Kliffenroute' (ca. 35 km)Uw fietsen (e-bikes) staan dan al voor uw klaar, u k..


Workshop interieurstyling bij De Lytse Oosterhaven

Workshop interieurstyling bij De Lytse Oosterhaven

Dromen, leren, maken Workshop interieurstyling De cursus staat onder leiding van Winja Stappers, hoofdstylist van het Margriet Winter Festival. Maakte vele reportages o.a Ariadne At Home, Eigen Huis & Interieur.Kosten€ 90,-- incl. koffie, thee, lunch, alle materialen (10.00-17.00 uur) Cursus data13 oktober / 8 december 2017 en op aanvraagDe cursus kan ook een 2-daagse zijn. De cursus wordt dan uitgebreid met het maken van een eig..


Historisch Sneek Arrangement

Historisch Sneek Arrangement

Historisch Sneek Arrangement“Historisch Sneek arrangement”Een nieuw arrangement in samenwerking met de Stadsherberg Sneek, de Weduwe Joustra, het Fries Scheepvaartmuseum en Rondvaartbedrijf Allure. Het betreft een volledig dagarrangement voor groepen vanaf 6 personen.Programma:10:30-11:30 aankomst Stadsherberg Sneek, ontvangst met koffie en Friese oranjekoek. Vervolgens kunt u genieten van de prachtige verhalen over het monumentale pand en de v..


Swingtriken op de Twirre!

Swingtriken op de Twirre!

Arrangement SwingtrikenSwingend over de paden en wegen van het Nationaal Park. Het hangen in de bochten en de snelheid waarmee de Swing zich voortbeweegt werkt verslavend. Via leuke schelpenpaadjes en een oversteek met de pont zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Eernewoude. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij waar je wordt getrakteerd op ambachtelijk gemaakt boerenijs. Na het swingen kun je aan de zwaardtafel schuiven voor een lek..


"De juwelen van beppe Afke"

Escape room Friesland "De Juwelen van Beppe Afke" in een Friese stelpboerderij van meer dan 100 jaar oud. Beppe Afke heeft samen met pake Klaas en haar twee kinderen Ifke en Hindrik hun hele leven lang als boerengezin op de oude Friese stelpboerderij aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen gewoond. Beppe Afke is na een lang ziekbed een paar dagen geleden overleden. In de laatste gesprekken die de kinderen Ifke en Hindrik met haar hadden, spreekt ze steeds va..
Ontdek ons...

Een moment geduld a.u.b.

Nieuws

Meer nieuws