ontdek ons!

Ontdek vakantie, recreatie en attracties in Friesland!

Arrangementen

Golf arrangement

Golf arrangement

Wil je eens totaal iets anders doen? Welgelegen heeft een bijzonder drie daags golf arrangement samengesteld. Dit arrangement is voor 4 personen, dus neem je beste vrienden mee! Tijdens het golf arrangement overnacht je bij Welgelegen en kun je in de nabije omgeving golfen. Natuurlijk kun je bij ons gratis parkeren en gebruik maken van internet.Het driedaagse golf arrangement kun je reserveren via Welgelegen. Neem daarvoor contact met ons op.Korte impressi..


Dagje varen, nachtje slapen

Dagje varen, nachtje slapen

Dag varen met een luxe sloep in het prachtige vaargebied in en rond Sneek. Uitgebreide vaarinstructie aan boord, routekaarten en brandstof inclusief.   1 Overnachting in een nieuw en gezellig Haven-Appartement met schitterend uitzicht. Opgemaakt boxspringbed, koffie- en thee en een heerlijk uitgebreid Fries ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen. Vertrekken met de sloep kan op alle dagen van de week vanaf half tien ’s morgens. Inchecken in..


Picknicken in Friesland

Picknicken in Friesland

Broodjes op een kleedje?Het klinkt misschien oubollig, maar wat is er nou lekkerder dan op een kleedje, aan het water te genieten van lekkere broodjes?PicknickmandJe kan natuurlijk alles is een tas gooien en gaan, maar niks is leuker dan een echte picknickmand.VarenBestel een goed gevulde picknickmand, reserveer een boot en vaar over de Friese Meren. Onderweg leg je aan op een eilandje, om daar je picknick uit te stallen. Vaar, relax, waai uit en geniet!Da..
Ontdek ons...

Een moment geduld a.u.b.

Nieuws

Meer nieuws