ontdek ons!

Ontdek vakantie, recreatie en attracties in Friesland!

"De juwelen van beppe Afke"

Escape room Friesland "De Juwelen van Beppe Afke" in een Friese stelpboerderij van meer dan 100 jaar oud. Beppe Afke heeft samen met pake Klaas en haar twee kinderen Ifke en Hindrik hun hele leven lang als boerengezin op de oude Friese stelpboerderij aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen gewoond. Beppe Afke is na een lang ziekbed een paar dagen geleden overleden. In de laatste gesprekken die de kinderen Ifke en Hindrik met haar hadden, spreekt ze steeds vaker over verstopte juwelen in de boerderij. Ifke en Hindrik zijn de laatste dagen dan ook vaak bij haar op bezoek geweest om de laatste informatie over de juwelen te verzamelen, ondanks haar ziekte. Nu is er een groot bijkomend probleem. De boerderij is een maand geleden verkocht aan een wat bizarre man die luistert naar de naam Sieberen Storm. Hoe komen Ifke en Hindrik in de boerderij zonder dat Sieberen Storm het ontdekt?......... U wordt ontvangen met koffie/thee en Friese oranjekoek. Samen vertrekt u naar de oude Friese stelpboerderij en om daar op zoek te gaan naar de sleutel die u de toegang geeft tot de ingang van de boerderij. Met elkaar zoeken in de oude boerderij naar de sleutels en codes van de diverse vertrekken om de verborgen juwelen te vinden. Wordt het een speld in een hooiberg? U heeft 75 minuten de tijd voordat Sieberen Storm weer thuis is. Gaat u de uitdaging aan? Het geheel wordt afgesloten met een barbecue. Het gehele programma is inclusief consumpties ..

Het is een omgekeerde Escaperoom, je maakt een dwaal tocht door de kamers van de oude stelp boerderij elke kamer heeft zijn code totdat de juwelen worden gevonden.

Onze boerderij ligt In het zuidelijk gedeelte van Friesland gemeente De Fryskemarren (de Friese meren)Grenzend aan Noordoostpolder , Overijssel en Drenthe Een klein uurtje rijden vanaf Amsterdam, Zwolle, Groningen en Leeuwarden. 10 minuten vanaf Lemmer , Heerenveen en Joure vanaf Sneek 20 minuten.

· Inclusief ontvangst met koffie/thee en Friese oranjekoek.
· Verblijf in escaperoom Friese stelp boerderij van meer dan 100 jaar oud.
· Bij grote groepen vertrek je als groepje 20 minuten na elkaar.
· Bij grotere groepen is geen wachttijd, het arrangement wordt zonder extra kosten uitgebreid met andere spel elementen.
· Minimale aantal voor het arrangement is 10 personen, maximaal 42
· Inclusief consumpties.
· Het is een omgekeerde Escape room. Een dwaaltocht door de kamers van de oude boerderij, elke kamer heeft zijn eigen code tot de juwelen gevonden worden. Wees dus niet bang dat u wordt opgesloten.
· Er is in de stelpboerderij een toiletgelegenheid
· Het is een omgekeerde Escape room. Een dwaal tocht door de kamers van de oude boerderij. Elke kamer heeft zijn eigen code tot de juwelen gevonden worden.
· Foto moment.
· De tijdsduur ongeveer 5 uur.
· Zie prijslijst voor eventuele combinatiemogelijkheden.
· Bij mooi weer zwemkleding meenemen! (mogelijkheid om te gaan zwemmen in het Tjeukemeer)
· Prima slechtweer activiteit het kan zowel overdag als avonds geboekt worden.
· Escaperoom Friesland. Afstand 10 minuten vanaf Lemmer, Heerenveen en Joure. 20 minuten vanaf Sneek . Klein uurtje vanaf Amsterdam, Leeuwarden , Utrecht, Groningen en Leeuwarden ( Friesland )
· Gratis parkeer plek ( filevrij )
· Gratis parkeren, filevrij te bereiken
· Met openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar lijn 48 Lemmer Heerenveen . Bent u met een groep dan kunnen wij voor u een oldtimer bus of oldtimer auto regelen.
· Overnachten op de boerderij camping of in vakantiewoning Boerin Baukje 4 a 6 personen of vakantie woning Boer Bart van 12 a 14 personen met aanleg plaats voor een boot.
· We zijn ook per boot bereikbaar

Familie Holtrop
Marwei 124 B
8508 RH Delfstrahuizen
Tel. +31 (0)514 54 12 67
Mob.+31 (0)610 01 86 83
info@boerderijrecreatie.nl
Boerderijrecreatie


Ontdek ons...

Een moment geduld a.u.b.

Nieuws

Wakeboardseizoen_van_start!
Wakeboardseizoen_van_start!

 31 maart START WAKEBOARD SEIZOEN 2018Georganiseerd do..

Meer nieuws