ontdek ons!

Ontdek vakantie, recreatie en attracties in Friesland!

De Seedykster Toer

Het hele jaar geopend en bij elke weersomstandigheid kunt u vertoeven bij de Seedykstertoer voor jong en oud. U kunt zowel zomers als winters barbecueën, koud- en of warmbuffet, Friese koffietafel of als specialiteit WADDEN STAMPPOT, dus voor iedereen wat wils. Tijdens het eten kunnen de kinderen zich ook vermaken met verschillende speel – attributen zoals trampoline of vier op een rij, tafeltennis, biljarten, grote blokkenhoek, krijtborden of voetbaltafel of de grootte sjoelbak en poolbiljart, of een educatieve kwis over de natuur. Er zijn verschillende dieren paarden en pony's. en een expositie van de geredde dobbe paarden. (2006).

Wij verzorgen al uw feesten en partijen bv. personeelfeesten of familie reünies of bedrijfsuitjes. Van eenvoudig tot geheel verzorgd. Ook bruiloften! Bij ons kunt u ook een middag of dag komen te speksteensnijden geheel verzorgt, inclusief de speksteen en cursusmateriaal en de curcus wordt gegeven door een echte kunstenaar.

Ook kunt u een fikse wandeling maken door het meest unieke natuurgebied van West- Europa "FrieslandsBuitendijks" of een geheel verzorgde reis maken in een overdekte panorama wagen, met een gids die u van alles verteld over de flora en fauna. en de historie van de streek. De vogeltrek waarnemen, vanaf de uitkijktoren en de vogels bestuderen met een zeer sterke kijker! Maar ook het verdere uitzicht, het is echt adembenemend zo vlak aan de Waddenkust en het wijdse terpenlandschap. Ook de witte merrie kunt u bekijken van de foto van Laurens Aaij die de zilveren camera met een foto heeft gewonnen van de paardentragedie van 2006 en deze merrie is altijd kuddedier geweest, maar staat nu bij ons in de box lekker in het stro en is op gezette tijden te zien. Haar naam is Freya.

sinds 2011 is er een slikwerkersmuseum, met film hoe eertijds het land is aangewonnen uit de zee

Ook verrassend is onze minicamping met ruime plaatsen en nieuw sanitair, ook bieden wij fietsenverhuur en voor iemand die van rust houdt, kunt u gebruik maken van onze bibliotheek.

U bent van harte Welkom!

Adresgegevens:
Zeedijk 8
9073 TN Marrum
Telefoon:0518 - 411434
Fax:0518 - 412859
E-mailadres:info@seedykstertoer.nl
Website:www.seedykstertoer.nl
De Seedykster Toer
  • De Seedykster Toer
  • De Seedykster Toer
  • De Seedykster Toer
  • De Seedykster Toer
  • De Seedykster Toer
  • De Seedykster Toer

Ontdek ons...

Een moment geduld a.u.b.

Nieuws

Meer nieuws