ontdek ons!

Ontdek vakantie, recreatie en attracties in Friesland!

Watersportcentrum Tjeukemeer

Watersportcentrum Tjeukemeer: Groepsaccommodatie en Bootverhuur in Friesland.

Watersportcentrum Tjeukemeer, goed bereikbaar via de A6, heeft twee groepsaccommodaties, Kapitein en Ketelbinkie. De groepsaccommodaties lenen zich uitstekend voor het organiseren van groepsactiviteiten op basis van zelfverzorging. Beide groepsaccommodaties zijn gehuisvest in een ruim en modern gebouw, met uitzicht op het Tjeukemeer, het grootste meer van Friesland. De groepsaccommodaties zijn dan ook schitterend gelegen direct aan het Tjeukemeer met een eigen haven en ruim 2200 hectare water direct voor de deur. Het strand ligt vlak naast de groepsaccommodatie. Tegenover de groepsaccommodatie ligt het eiland Margjepôle wat geschikt is voor diverse spel- en sportactiviteiten inclusief een zandstrand.

De accommodaties zijn rolstoeltoegankelijk en geschikt voor minder validen met alles op de begane grond en veilig voor kleine kinderen. Ideaal voor een familieweekend, huwelijksjubileum, zeilweekend, groepsvakantie, schaats-schoolkampen of een kennismakingsweek in Friesland te vieren. Schaatsers en schaatssupporters kunnen bij Groepsaccommodatie Tjeukemeer logeren tijdens een van de vele schaatsevenementen in ijsstadion Thialf te Heerenveen. Het is mogelijk beide groepsaccommodaties te huren. Groepsaccommodatie Ketelbinkie heeft een badkamer met een invalidendouche en invalidentoilet. Beide groepsaccommodaties hebben een eigen parkeerterrein.
Binnen is er veel ruimte (voor kinderen) voor sport en spel. Buiten kunt u recrëeren op het terras, het sport/volleybalveld met klimtoestellen voor de kinderen of bij de haven langs de polderdijk.                              

Adresgegevens:
De Akkers 47
8536 VD Oosterzee
Telefoon:0514 - 541718
Fax:
E-mailadres:info@tjeukemeer.com
Website:www.tjeukemeer.com
Watersportcentrum Tjeukemeer
  • Watersportcentrum Tjeukemeer
  • Watersportcentrum Tjeukemeer
  • Watersportcentrum Tjeukemeer
  • Watersportcentrum Tjeukemeer
  • Watersportcentrum Tjeukemeer
  • Watersportcentrum Tjeukemeer

Ontdek ons...

Een moment geduld a.u.b.

Nieuws

Meer nieuws