ontdek ons!

Ontdek vakantie, recreatie en attracties in Friesland!

Jachthaven 't Eibertsnest

Jachthaven
Jachthaven 't Eibertsnest is gelegen aan vaarwater "de Zwemmer" aan de Lits-Lauwersmeerroute, heeft vele faciliteiten, waaronder Doe Het  Zelf loodsen, open en overdekte winterstalling, Benzine/Dieslepomp en beschikt over 300 ligplaatsen.Ook passanten zijn van harte welkom!
 
Camperplaatsen
 Op het terrein zijn 25 verharde camperplaatsen . De plaatsen zijn voorzien van stroompaaltjes met max. 6 ampére aansluiting. U kunt gebruik maken van ons moderne toiletaccommodatie met toiletten, douches, vloerverwarming, wasmachine en droger. Ook het lozen van chemisch toilet en vuilwater is mogelijk.
 Vanaf de jachthaven bent u direct op de prachtige fiets-en wandelpaden die u door het mooie natuurgebied leiden. Natuurlijk is er gelegenheid om een hengeltje uit te gooien.
 
Sloepenverhuur
 Om de prachtige Friese Wouden eens vanaf het water te bekijken, kunt u bij ons een sloep huren. Gezellig een dagje op het water varend naar bijv. Dokkum, Kollum of Nationaal Park "De Alde Feanen in Earnewald. De comfortabele sloep is uitgerust met o.a.een ruime kuip, rugkussens, kap en zwemtrap en is geschikt voor max 6 personen.
Ook kunnen wij u een arrangement aanbieden in combinatie met ons appartement.
 
Appartement
Op de jachthaven hebben wij een ruime zonnige bovenetage. De etage is ingericht voor max. 2 personen en beschikt o.a. over 2x1 persoons bedden, compleet ingerichte keuken met magnetron, eethoek en zithoek met TV
 
Graag tot ziens!
 
 
Adresgegevens:
Kukhernsterwei 31 ( Kuikhornsterweg 31 )
9271 HD De Westereen ( Zwaagwesteinde )
Telefoon:0511-472775
Fax:
E-mailadres:info@jachthavenkuikhorne.nl
Website:www.jachthavenkuikhorne.nl
Jachthaven 't Eibertsnest
  • Jachthaven 't Eibertsnest
  • Jachthaven 't Eibertsnest
  • Jachthaven 't Eibertsnest
  • Jachthaven 't Eibertsnest
  • Jachthaven 't Eibertsnest
  • Jachthaven 't Eibertsnest

Ontdek ons...

Een moment geduld a.u.b.

Nieuws

Meer nieuws