ontdek ons!

Ontdek vakantie, recreatie en attracties in Friesland!

Boerderijcamping De Geele Bosch

Kamperen bij de Boer.
 
Boerderijcamping de Geele Bosch is kamperen bij de boer. Wij hebben een kampeerterrein voor 16 caravans , tenten of campers .en ook een pipo wagen 5 persoons , een tenthuisje 4 persoons . er staan ook glamping tenten van de organisatie farm camps op ons terrein. Onze boerderij is in bedrijf met 50 stuks jongvee. een aantal paarden en een knuffelpony . Er is een paardenbak om in te rijden en ook hebben wij kleinvee zoals een geit ,ezel konijnen en poezen. Ook bereiden we ambachtelijk boeren(soft)ijs.
 
Onze camping heeft grote plaatsen welke voorzien van elektra. De camping is gelegen aan een bos. Hierin kunt u een wandeling maken. Voor kinderen zijn er speeltoestellen, , skelters en trekkertjes, een hooi-speelschuur en een waterpretweide en sinds 2008 een boomhut om in te spelen. de kinderen mogen helpen bij het voeren van de kalveren. en het knuffelen en borstelen van de pony's
 
Op het terras kunt u lekker genieten van een boerenijsje die we verkopen in de boerderijwinkel/receptie. Hier verkopen we ook boerenkaas, koffie, thee, lekkere broodjes, frisdrank en ambachtelijke producten.
 
In het seizoen maken we huifkartochten met campinggasten of een groep (familiedag/bedrijf), door bijv. Oranjewoud. U kunt hiervoor reserveren.
 
Wij verwelkomen u graag op onze camping!
 
Bill , Ella en Michel Ros
 
Openingstijden:
De Geele Bosch is geopend van 15 maart tot 1 november.
Adresgegevens:
Ottersweg 13
8477 AG Oldeholtwolde
Telefoon:0513-633103
Fax:
E-mailadres:info@degeelebosch.nl
Website:http://www.degeelebosch.nl

Ontdek ons...

Een moment geduld a.u.b.

Nieuws

Meer nieuws