ontdek ons!

Ontdek vakantie, recreatie en attracties in Friesland!

Turfskip Yachtcharter

“TURFSKIP” JACHTCHARTER

Wie aan Nederland en Friesland denkt, denkt ook automatisch aan water en weidse landschappen. Onze provincie Friesland biedt haar bezoekers een uniek merengebied en natuur in overvloed en daarmee voor de watersporters een paradijs bij uitstek. Dit alles maakt Friesland het ideale gebied voor uitgebreide toertochten om al deze schoonheid vanaf uw eigen gehuurde motorjacht te bewonderen. U bent dus bij ons, “Turfskip” Jachtcharter, aan het juiste adres en heten u dus ook van harte welkom in Echtenerbrug, het ideale startpunt van uw vaarvakantie. Gelegen aan het Tjeukemeer, de grens van de Friese Meren en het Overijssels Natuurgebied “de Weerribben”.

Er staan u 38 schepen ter beschikking, zowel voor de beginnende als voor gevorderde en veeleisende watersporter. Variërend in de lengte van 7.80 tot 14.85 mtr. en geschikt van 2 tot 12 personen.
Ook voor de dagverhuur zijn mogelijkheden aanwezig; Cesta toervletten en 2 grotere sloepen voor max. 6 en 8 personen.


CAMPING “TURFLAND”

Beleef Friesland/Overijssel, water en meer! Even alles laten voor wat het is en genieten van je vrijheid en rust om je heen! Vanuit deze kleinschalige camping een fiets- of wandeltocht ondernemen, de omgeving en de Friese wateren verkenen met een sloep of eenvoudig een hengeltje uitgooien?

Camping "Turfland" is een minicamping, gesitueerd aan het water (PC-sloot). Vandaar uit kunt u varende het Tjeukemeer bereiken of richting NW-Overijssel. Camping ligt aan de rand van het dorp. Op de groenstrook langs de steiger is plaats voor trekkers welke te voet onderweg of voor campinggasten met caravan of kano en slechts een paar dagen willen staan. Ook campers zijn vanzelfsprekend welkom.
Mocht u een compleet ingerichte stacaravan voor 2 - 3 personen willen huren? Ook deze mogelijkheid is aanwezig.

Wij heten u van harte welkom en willen u graag als gast begroeten! Adresgegevens:
Turfkade 15
8539 SV Echtenerbrug
Telefoon:0514 - 541467
Fax:0514 - 541606
E-mailadres:info@turfskip.com / info@sloepverhuur.info
Website:www.turfskip.com / www.sloepverhuur.info
Turfskip Yachtcharter
  • Turfskip Yachtcharter
  • Turfskip Yachtcharter
  • Turfskip Yachtcharter
  • Turfskip Yachtcharter
  • Turfskip Yachtcharter
  • Turfskip Yachtcharter

Ontdek ons...

Een moment geduld a.u.b.

Nieuws

Meer nieuws