ontdek ons!

Ontdek vakantie, recreatie en attracties in Friesland!

Jachthaven Pieter Bouwe

Alles onder één dak bij Pieter Bouwe

Een jachthavenwerf en bootverhuur. Kortom; alles onder één dak bij Pieter Bouwe. De jachthaven ligt zeer gunstig midden in het Friese merengebied, vrij water naar de Fluessen en het Hegermeer en binnen één uur bent u via het sfeervolle Workum zo op het IJsselmeer.

Fullservice haven 

Op iedere steiger vindt u een tappunt voor water en elektravoorzieningen. De uitgebreide sanitaire voorzieningen zijn 24/7 geopend en er is voldoende parkeergelegenheid op het afgesloten terrein. Binnen 5 minuten bent u in Gaastmeer, waar een supermarkt, restaurant en snackbar te vinden zijn.

Als fullservice haven kunnen het hele jaar zorgdragen voor uw schip! Wij bieden mogelijkheden tot winterstalling, hijsen en het verrichten van onderhoud- en schilderwerkzaamheden aan uw schip.

Polyvalken 

Vanuit de jachthaven worden daarnaast 10 nette polyvalken met buitenboordmotor verhuurd. Het huren van een valk is mogelijk voor een dag, weekend, midweek of week. Indien u een andere huurperiode wenst, neem gerust contact met ons op. De tarieven vindt u hier.

Tjalk 'Rosalie' 

Voor een zeilvakantie voor familie of vrienden is tjalk 'Rosalie' is te huur vanuit jachthaven Pieter Bouwe. De platbodem heeft voor 8 personen slaapplaatsen, maar is ook voor 2 ervaren platbodem zeilers prima te beheersen. Het schip is uitstekend in z'n element op de Friese meren en het IJsselmeer.

Passanten 

Passanten zijn ook van harte welkom op jachthaven Pieter Bouwe, wel verstandig om even te bellen!

Adresgegevens:
Wieldyk 30
8611 JK Gaastmeer
Telefoon:0515 - 469696
Fax:
E-mailadres:jachthaven@pieterbouwe.nl
Website:www.pieterbouwe.nl
Jachthaven Pieter Bouwe
  • Jachthaven Pieter Bouwe
  • Jachthaven Pieter Bouwe
  • Jachthaven Pieter Bouwe
  • Jachthaven Pieter Bouwe
  • Jachthaven Pieter Bouwe
  • Jachthaven Pieter Bouwe

Ontdek ons...

Een moment geduld a.u.b.

Nieuws

Meer nieuws