ontdek ons!

Ontdek vakantie, recreatie en attracties in Friesland!

De Klassieke Rederij

Wij verhuren met trots en gedegen vakkennis onze eigen skûtsjes en lemsteraken. Daarnaast organiseren wij met passie zeiluitjes en maatwerk zeilarrangementen.

Dagtocht zeilen
Een actief, maar ook relaxed dagje op het water met vrienden of familie? Kies voor een dag skûtsjesilen! Wij kunnen een volledig programma voor u samenstellen; van ontvangst met koffie en Fries suikerbrood tot een BBQ of diner ter afsluiting. Onze schipper en zijn maat zullen u en uw gezelschap een onvergetelijke dag bezorgen. U kunt actief mee helpen tijdens het zeilen, maar ook ontspannen op het dek. Daarnaast kan ook een activiteit aan de dag gekoppeld worden, zoals een fierljep clinic of een bezoek aan een museum of Fries pittoresk dorpje.

Bedrijfsuitje zeilen 

Een bedrijfsuitje skûtsjesilen is optimaal genieten van de elementen zon, wind en water. Dé ingrediënten voor een heerlijke dag uit met collega's. De Klassieke Rederij denkt graag met u mee over de invulling van deze dag. Vraag vrijblijvend een offerte aan via één van onze arrangementen.

Verschillende opstaplocaties zijn mogelijk, zoals Gaastmeer, Elahuizen, Heeg, of Oudega.

Nautisch event 

De afgelopen 10 jaar hebben wij ruime ervaring en een groot netwerk opgebouwd in het organiseren van bedrijfsevents. Wij hebben reeds meerdere zeilevenementen, zoals Skûtsjesilen Holland en SAIL, succesvol neergezet. De Klassieke Rederij kan ook u ondersteunen in de organisatie van uw eigen bedrijfsevent! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Adresgegevens:
Munkedijk 16
8611 JM Gaastmeer
Telefoon:0515469111
Fax:0515469132
E-mailadres:info@deklassiekerederij.nl
Website:www.deklassiekerederij.nl
De Klassieke Rederij
  • De Klassieke Rederij
  • De Klassieke Rederij
  • De Klassieke Rederij
  • De Klassieke Rederij
  • De Klassieke Rederij
  • De Klassieke Rederij

Ontdek ons...

Een moment geduld a.u.b.

Nieuws

Meer nieuws