ontdek ons!

Ontdek vakantie, recreatie en attracties in Friesland!

Luxe B&B ScheepsHuisje

Het varende ScheepsHuisje

Wonen en recreëren op het water is zeer populair. Maak kennis met ons ScheepsHuisje. Dit varende huisje is door ons LifeStyle team met passie ‘gerefit’, maritiem ingericht en eerste klas technisch in de vaart gebracht naar de wensen van onze gasten!

Het ScheepsHuisje is een opvallende bezienswaardigheid.
Nautisch, Stijlvol en Comfortabel.

Een unieke kruising tussen een professioneel schip en een luxe maar authentiek vakantiehuisje met een nostalgische uitstraling. Verrassend sfeervol en modern ingericht.

Puur genieten betekent bij ons een unieke beleving aan boord. Zorgeloos varen in een gezellige sfeer met een persoonlijke service. Onze gasten hebben 'het roer' in handen. Uw keuze is de koers die wij varen!

Bij LifeStyle Yachting in Terherne bent u al te gast vanaf slechts één overnachting, dag of dagdeel.

Het varende huisje wordt zowel afgemeerd aan de wal of varend verhuurd. Als extra service varen wij het ScheepsHuisje naar een door u gewenste locatie!

Naast 'verhuur' van het varende huisje is onze specialiteit een bijzonder ruim en gevarieerd aanbod van nautisch- en culinaire arrangementen, aan de wal en/of varend. Deze stellen wij samen met onze exclusieve Huispartners.

Arrangementen 

Van uniek varende bruidssuite tot aan familie en/of bedrijfsvaartocht. Of zoekt u een bijzondere vergader- of bedrijfspresentatie locatie? Zelfs voor slechts één avondje overnachten kunt u bij ons terecht.

Luxe B&B arrangement De Friese Meren

LifeStyle Yachting in Terherne biedt u een origineel Luxe B&B adres óp de Friese meren. Een primeur in Nederland. Keuze uit uniek varende accommodaties nabij het Sneekermeer in hartje Friesland. De varende Friese ScheepsHuisjes of een exclusief motorjacht! Deze Luxe B&B Suites vind je in Kameleondorp Terherne.

 

Onze originele accommodaties zijn het hele jaar beschikbaar en de worden verhuurd of - afgemeerd in onze prachtige haven of - varend, altijd inclusief VaarService met schipper. 

Wij verwelkomen u graag aan boord!

Vaar mee...

Volg ons via Facebook of vaar met ons mee via Twitter!

Voor meer foto's en informatie zie onze website, deze wordt binnenkort uitgebreid met plattegronden, tarieven etc.

Adresgegevens:
Jelle-paad 4
8493 RG Terherne
Telefoon:06 - 83 11 08 65
Fax:
E-mailadres:info@ScheepsHuisje.nl
Website:www.ScheepsHuisje.nl
Luxe B&B ScheepsHuisje
  • Luxe B&B ScheepsHuisje
  • Luxe B&B ScheepsHuisje
  • Luxe B&B ScheepsHuisje
  • Luxe B&B ScheepsHuisje
  • Luxe B&B ScheepsHuisje
  • Luxe B&B ScheepsHuisje

Ontdek ons...

Een moment geduld a.u.b.

Nieuws

Meer nieuws