Menu
Accommodatie/bootverhuur
Accommodatie/bootverhuur "d'Oude Herbergh" Reserveer nu

Wie zijn we
Wij, Annelies Rutgers en Gertjan Tissink runnen sinds 2008  d'Oude Herbergh met veel plezier. Dit is nou precies zoals we ons een mooi watersportbedrijf voorstelden in een karakteristiek pand met een rijke geschiedenis. Ooit stonden de koeien hier op stal in de boerderij, maar vanaf 1970 is het al een bekend vakantieadres, van beroemde zeilschool tot populair restaurant met verblijfsaccommodatie. Regelmatig komen er gasten van vroeger langs om herinneringen op te halen. 

Hobby = werk
Op deze plek kunnen we allebei van onze hobby ons vak maken; Gertjan met zijn boten en Annelies met het beheer van de vakantiehuizen.  Het is bovendien heerlijk om hier te wonen in deze rustige buurt, een gezellig dorp en al dat water en prachtige natuur om ons heen. We genieten enorm van de mogelijkheid om elk moment het water op te kunnen en vinden het fantastisch dat we al dat moois met onze gasten kunnen delen. 

Over onze accommodatie

  • 3 Vrijstaande vakantiehuizen
  • 2 Appartementen met eigen tuin
  • Rookvrije accommodatie
  • Honden zijn welkom
  • 2 Gastenkamers* met privé badkamer in d'Oude Herbergh
  • 1 Marlin 625 sloep, een visboot met BB motor, een Polyvalk en 1 Randmeer zeilboot te huur.
  • Ligplaatsen voor boten

* In combinatie met een huisje of een appartement kunt u een extra kamer met eigen badkamer boeken voor als u bezoek krijgt of meer bedden nodig heeft. In de d'Oude Herbergh zijn namelijk 3 comfortabele gastenkamers op de eerste verdieping. Alleen op aanvraag beschikbaar.

Wilt u uw eigen boot meebrengen? Geen probleem wij beschikken over voldoende ligplaatsen en er is een trailer-helling is in de buurt.  Voor sportievelingen zijn er zwemtrapjes, zodat je makkelijk vanaf de kade het water in kunt en er liggen 2 kano's bij de huisjes.

Accommodatie/bootverhuur "d'Oude Herbergh"

Utbuorren 15

8493 MA Terherne

134 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet