Menu

Nieuwe combideal: Rust en Sensatie in één!

<< terug
24 mei 2019

Rust en sensatie in één!

Waterskiën is pure fun voor iedereen! Het is leuk om te doen én leuk om naar te kijken. Of je beginner bent of al jaren geniet van deze prachtige sport, individueel of in een groep, bij ons kan je terecht voor een spetterende sensatie. Waterskiën is pure fun voor iedereen! Het is leuk om te doen én leuk om naar te kijken. Of je beginner bent of al jaren geniet van deze prachtige sport, individueel of in een groep, bij ons kan je terecht voor een spetterende sensatie.Waterskiën is pure fun voor iedereen! Het is leuk om te doen én leuk om naar te kijken. Of je beginner bent of al jaren geniet van deze prachtige sport, individueel of in groep, bij Waterskibaan Sneek kun je terecht voor een spetterende sensatie!
Na dit avontuur kunt u nog op uw gemak rondslenteren in de bruisende watersportstad Sneek. Maar Sneek = meer. De stad is rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten, heeft diverse musea, een gezellig en gevarieerd winkelcentrum en is rijk aan terrassen, cafés en restaurants. U kunt een dagje Sneek op vele manieren beleven. Via een stadswandeling, via een stadsrondvaart, per fiets u zegt het maar. Ook voor jong en oud is er in Sneek genoeg te doen.
Bent u klaar met dit avontuur in Sneek, kom dan na een dag vol indrukken tot rust op minicamping Het Zwerversnest in Bantega. Omgeven door weilanden kunt u hier genieten van de stilte!
Deze belevenis omvat:

  • waterskiën (1 of 2 uur) met 15% korting
  • route stadswandeling Sneek
  • overnachten bij minicamping Het Zwerversnest (of met eigen kampeermiddel of in blokhut/safaritent – 6-persoons)
Optioneel bij te boeken via minicamping Het Zwerversnest:
  • ontbijt
  • knapzak met lekkers voor onderweg
  • barbecue
Uiteraard kunt u ook langer op onze camping verblijven.
www.hetzwerversnest.nl


 

Klik hier voor meer informatie
Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet