Menu
Activiteitenboerderij en Camping
Activiteitenboerderij en Camping "De Hammerslag" Reserveer nu

Wie zijn wij?
Wij zijn Jan en Ymkje Hania. Samen hebben we 7 kinderen en wonen we op een boerderij achter de Hammerslag. Deze boerderij is goed zichtbaar vanuit de zaal ‘de weide blik’. Op deze boerderij worden ruim 100 koeien gemolken en daarnaast doet Jan ook nog wat loonwerk.

Toen begin 2015 de Hammerslag te koop kwam, was dit een mooie mogelijkheid om het eigen bedrijf verder uit te breiden met meer land en een extra stal. Daarnaast is Ymkje vol enthousiasme gestapt in het organiseren van activiteiten en het runnen van de camping, met enige ondersteuning van de oudste dochters.

Activiteiten Boerderij
De Hammerslag ligt in de provincie Friesland, in de gemeente Kollumerland c.a. We organiseren rondleidingen, maar u kunt bij ons ook boerengolf spelen of genieten van andere indoor of outdoor spellen. Verderop de site ziet u daar speciale pagina’s aan gewijd. We ontvangen diverse groepen, zoals scholen, buurtverenigingen, sportvereniging, personeelsvereniging en familie “uitjes”.Ook kunt u werken aan uw teambuilding. Tussendoor of na afloop kunt u een heerlijk buffet nuttigen, denk daarbij aan een koud/warm buffet, broodbuffet of barbecue. Zie hiervoor het speciale blokje van de buffet arrangementen.

De zalen zijn uitermate geschikt om vergaderingen te organiseren. Voor elke groep maken we een programma “op maat”.

Vakantiewoningen
De Hammerslag beschikt over 4 vakantiewoningen. De vakantiewoningen in Westergeest zijn zogenaamde blokhuisjes. Ze beschikken allen over een toilet voorziening, sommigen met een was ameublement. Het overige sanitair kunt u op 25 mtr. afstand vinden, hier zijn douches met thermostaat kranen, We hebben geen muntsysteem, dus u kunt heerlijk douchen.De 4/5 persoons huisjes beschikken over gescheiden slaapkamers. Ze zijn volledig ingericht. Het huren van bedlinnen is verplicht i.v.m. de hygiëne (voor de 2/3 pers. huisjes is dit gratis). Tevens ontvangt u van ons gratis een ochtendkrant.

Huisdieren en roken is in de vakantiewoningen niet toegestaan in verband met cara (long) patiënten.

Camping Hammerslag
Camping Hammerslag ligt in de gemeente Kollumerland. Dit is een gemeente met een gevarieerd landschap op de grens van klei-en zandgrond welke dwars door de gemeente heen loopt. De belangrijkste plaats in de gemeente is Kollum, deze ligt op de grens van het open weidegebied en de Friese Wouden. Op deze grens gaat het landschap over van kleipoldergebied naar een meer gesloten elzensingel landschap (dit in het zuidelijke gedeelte van de gemeente).
Camping Hammerslag ligt aan de rand van de gemeente Kollumerland op de kruising van de gemeente Dongeradeel en Dantumadeel, nabij het Lauwersmeergebied. Het Lauwersmeergebied is een beschermd natuurgebied, het staat ook op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Camping Hammerslag biedt u een oase van rust in de hectiek van alle dag.

Onze camping is geschikt voor gezinnen, maar ook gasten die geen kinderen mee nemen en willen genieten van wandelen en fietsen kunnen bij ons van de rust genieten. We beschikken in dit gebied over een uitgebreid fietsknooppunten route. Soms worden er voor de gasten diverse activiteiten georganiseerd.

De camping is geschikt voor groot en klein. U kunt bij ons heerlijk wandelen en fietsen (knooppuntensysteem), u zult de rust ervaren en 's avonds moe maar voldaan de zon zien ondergaan. Tevens kunt u bijna elke avond een prachtige sterrenhemel bewonderen!

Activiteitenboerderij en Camping "De Hammerslag"

Weardebuorsterwei 2

9295 LC Westergeest

189 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet