Menu
Camping
Camping "De Hammerslag" Reserveer nu

Wie zijn wij?
Wij zijn Jan en Ymkje Hania. Samen hebben we 7 kinderen en wonen we op een boerderij achter de Hammerslag. Deze boerderij is goed zichtbaar vanuit de zaal ‘de weide blik’. Op deze boerderij worden ruim 100 koeien gemolken en daarnaast doet Jan ook nog wat loonwerk.

Toen begin 2015 de Hammerslag te koop kwam, was dit een mooie mogelijkheid om het eigen bedrijf verder uit te breiden met meer land en een extra stal. Daarnaast is Ymkje vol enthousiasme gestapt in het organiseren van activiteiten en het runnen van de camping, met enige ondersteuning van de oudste dochters.

Activiteiten Boerderij
De Hammerslag ligt in de provincie Friesland, in de gemeente Kollumerland c.a. We organiseren diverse activiteiten en maken arrangementen op maat. We ontvangen groepen, zoals scholen, verenigingen, maar kunnen tevens uw feestje of uw familie “uitjes”/teambuild dagen organiseren. Na afloop kunt u genieten van een heerlijk buffet. U kunt hierbij denken aan een koud/warm buffet, broodbuffet of barbecue. 

Camping Hammerslag
De camping is geschikt voor groot en klein. U kunt bij ons heerlijk wandelen en fietsen (knooppuntensysteem), u zult de rust ervaren en 's avonds moe maar voldaan de zon zien ondergaan. Tevens kunt u bijna elke avond een prachtige sterrenhemel bewonderen!

Camping "De Hammerslag"

Weardebuorsterwei 2

9295 LC Westergeest

189 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet