Menu
Camping en accommodaties
Camping en accommodaties "Camping Plakje" Reserveer nu

Ruimte en rust
De veertig staanplaatsen voor tent, caravan of camper zijn ruim opgezet. Iedereen kan lekker zijn eigen gang gaan op de camping, van vaste (seizoens)gasten tot passanten. Het moderne sanitair – de douches en toiletten zijn in 2011 helemaal vernieuwd – is gratis voor onze campinggasten. Of huur een van onze prettige chalets of appartementen voor twee, vier of zes personen. Vanaf april 2015 kunt u ook een groepsverblijf voor tien of twintig personen boeken. Wat u ook kiest, overal vindt u dezelfde rust, ruimte en gemoedelijke sfeer.

Leren zeilen in een Optimist
Camping Plakje is de ideale uitvalsbas voor een vakantie op het water. Voor ervaren zeilers, maar ook voor de jeugd. Onze drie Optimisten zijn de perfecte boten om te leren zeilen. Op de Grons zelf, maar ook op een van de meren waar de Grons u naartoe voert. Naast de Optimisten hebben we speciaal voor onze campinggasten ook Polyvalken. Geen zeiler? Op Gouden Plakje kunt u ook een Doerak, Aquanaut of elektrosloep huren. Ook is er een aanlegplaats voor boten.

Rustgevende Friese landerijen en gezellig waterverkeer
Naast de fijne plekken op de camping, biedt Camping Plakje u nog veel meer. De camping combineert het beste van Friesland: aan de ene zijde kijkt u uit over de rustgevende weidse landerijen. Draait u zich om, dan kunt u genieten van het verbindingswater De Grons met het gezellige waterverkeer dat langs zeilt of pruttelt. .

Camping en accommodaties "Camping Plakje"

Keapwei 2

8611 JL Gaastmeer

136 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet