Menu
Camping & Havenrecreatie Dokkum
Camping & Havenrecreatie Dokkum Reserveer nu

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke mengeling van rust en activiteit. Naar de combinatie van water en zon. Naar een plaats waar vele plekjes herinneren aan de tijden van weleer.

Camping
Ondanks dat de camping zich op 5 minuten lopen van de binnenstad bevindt, heerst er een serene rust, wat door veel vakantiegangers zeer op prijs wordt gesteld.

De camping biedt ruimte en voorzieningen voor zowel tenten, als voor caravans en campers. En sinds kort zijn daar 2 hippe trekkershutten aan toegevoegd. Naast prima sanitaire voorzieningen vindt u ook modern comfort zoals de wasserette.

Voor de kinderen is er een kleine speeltuin en een trampoline. U kunt uw kano, rubberboot of roeiboot aanleggen aan de steiger naast de camping.

Zoekt u rust en activiteit. Camping Harddraverspark biedt u de rust, Dokkum en omgeving doen de rest!

Haven en grachten
Bezoekt u Dokkum dan kunt u niet om haar mooie grachten en waterwegen heen. De historische binnenstad biedt u winkelplezier en gezellige terrasjes. 

Dokkum is ook bekend vanwege het keerpunt in de Friesche Elfstedentocht. Een aanrader is dan ook om bij dit keerpunt of in de rest van de historische binnenstad met uw boot af te meren.

 

Camping & Havenrecreatie Dokkum

Harddraversdijk 1a

9101 XA Dokkum

186 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet