Menu
Camping
Camping "Nij Wybranda" Reserveer nu

Fryslân - Plattelandsvakanties bij De Boer 
Boazum is een rustiek terpdorp gelegen in de greidhoek van Friesland. Dichtbij het watersportgebied bij Sneek en Grou, op een steenworpafstand van nostalgische plaatsen als Franeker, Bolsward en Harlingen. Een in de middeleeuwen aangelegd pad van meer dan een kilometer leidt u naar kampeerboerderij Nij Wybranda. Hier kunt u -met eventueel gebruik van ontbijtservice- verblijven in de karakteristieke boerderij, de blokhut of op de landelijke camping ernaast.

Karakter
Niet alleen de rust, stilte en de uitgestrektheid vormen het karakter van Nij Wybranda, ook de omgang met elkaar, de dieren en de natuur geven er stijl aan. De kinderen mogen 's ochtends en 's avonds de dieren mee helpen verzorgen op de boerderij. Ook mogen ze (gratis) ponyrijden. Kortom genoeg te doen voor jong en oud, een echte belevenis van het leven op een boerderij.

Camping
De camping is gelegen naast de boerderij; er is ruimte voor tien tot vijftien tenten, caravans of campers. De ruime staanplaatsen bieden de mogelijkheid uw eigen uitzicht te kiezen. Alle plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting op minder dan 20 meter.

Winkeltsje
In het winkeltsje kunt u terecht voor douchemunten, ansichtkaarten, souvenirs, ijs, honing, vlees van eigen slacht, het bestellen van warme broodjes en op aanvraag zachte geitenkaasjes of kwark.

Appartementen
De appartementen zijn in de boerderij gebouwd die ruim 140 jaar oud is. De sfeer en inrichting van de appartementen is zoveel mogelijk authentiek gelaten, zodat in de verblijven nog zichtbaar is hoe het er vroeger, toen de koeien er nog stonden, uitzag. Er zijn drie appartementen in de boerderij aanwezig die samen te voegen zijn tot een groepsaccomodatie voor 20 tot 22 personen. Elk appartement heeft een eigen entree en sanitair, een ingerichte keuken en een terras.

Blokhut
Onze blokhut staat in de rozentuin, waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht, de rust, de ondergaande zon. 's Ochtends kunnen wij ontbijt verzorgen.
De blokhut is comfortabel ingericht voor vier personen, met keukenblok en meubilair. U maakt gebruik van het sanitair voor de camping.

Camping "Nij Wybranda"

Singel 3

8635 MK Boazum

146 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet