Menu
Camping
Camping "Ykema" Reserveer nu

Camping Ykema ligt bij het dorpje Sandfirden in Friesland, in het midden van weilanden en de meren. Camping Ykema is een kleine camping aan het water en ligt aan ‘De Flakke Brekken’. Deze staat in open verbinding met het Heegermeer en de Fluessen. Doordat ‘De Flakke Brekken’ geen doorgaande vaarroute is, geniet u hier volop van ruimte en rust. Camping Ykema ligt rondom een boerderij, hierdoor kunt u genieten van de dieren en de bedrijvigheid die het boerenleven met zich meebrengt. Daarnaast zijn de omstandigheden hier ideaal om te zeilen. Bekijk hieronder het filmpje over Camping Ykema, maar geniet ook van de beelden vanuit de lucht. U krijgt zo een goede indruk van onze camping.

Op vakantie met een groep? Boek nu het groepsverblijf voor veertig personen
Op Camping Ykema is het niet alleen mogelijk om te overnachten in een tent of caravan. Wij hebben een ruim groepsverblijf beschikbaar. De groepsaccommodatie bestaat uit een dagverblijf met een keuken. Het is volledig ingericht tot maximaal veertig personen, met minder gasten verblijven in de groepsaccommodatie kan natuurlijk ook. Er is een slaapgedeelte ondergebracht in de oude boerderij. Deze bestaat uit twee slaapzalen, waarbij in iedere ruimte twintig bedden staan. Er is een toiletgebouw aanwezig, tussen het dagverblijf en het slaapgedeelte in. De helft van het toiletgebouw is beschikbaar voor alleen accommodatiegasten.

Te huur: blokhutten voor 5 personen]
Wilt u er even tussenuit in de natuur, maar ziet u kamperen niet zitten? Of bent u op zoek naar een luxe locatie dicht bij het water, om te varen of te surfen? Reserveer dan één van onze luxe blokhutten. Onze gehele camping zit aan de rand van het water. Hierdoor hebben de blokhutten van Camping Ykema ook een unieke ligging. U zit slechts vijftig meter van het water, waardoor u een heerlijk ruimtelijk gevoel krijgt. De blokhutten van Camping Ykema in Zuid West Friesland zijn ingericht voor vijf personen.

Zoekt u een uitje voor twaalf personen? Ga praamzeilen!
Camping Ykema beschikt over een mooie praam. Deze is geschikt voor groepen van maximaal twaalf personen. Wilt u met meer dan 12 personen praamzeilen? Dan is er altijd de mogelijkheid om één of meerdere extra pramen te regelen. Bent u op zoek naar een uitje in de natuur voor twaalf of meer personen? Dan is praamzeilen een perfecte activiteit! Wij zorgen voor een doorgewinterde schipper, u zorgt met uw gezelschap voor de bemanning. Het is verstandig om de praam te reserveren, zodat u verzekerd bent van een leuke dag. Het is mogelijk om de praam te huren voor een hele dag, een dagdeel of in de avond.

Huur een boot bij Camping Ykema
Op Camping Ykema zit u in een mooi merengebied en vlakbij allemaal water. Daarom is het wel zo leuk om er op uit te gaan met een boot. Als u niet beschikt over een eigen boot, is het mogelijk om één te huren. Wij hebben verschillende boten liggen, welke u kunt huren. Op deze manier heeft u de gelegenheid om het merengebied in Zuid West Friesland zowel over land als over de meren te ontdekken.

Camping "Ykema"

Nummer 11

8613 JH Sandfirden

138 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet