Menu
"d'Oude Herbergh" Accommodatie/bootverhuur Reserveer nu

D’Oude Herbergh, Vakantie aan de Friese Meren
d'Oude Herbergh is nou precies zoals wij, Gertjan en Annelies, ons een mooi watersportbedrijf voorstelden in een karakteristiek pand met een rijke geschiedenis. Ooit stonden de koeien hier op stal in de boerderij, maar vanaf 1970 is het al een bekend vakantieadres, van beroemde zeilschool tot populair restaurant met verblijfsaccommodatie. Regelmatig komen er gasten van vroeger langs om herinneringen op te halen. Onze rietgedekte stolpboerderij, uit 1870, ligt aan open vaarwater in het dorpje Terherne en is omgetoverd tot een luxe woonboerderij met in het voorhuis twee ruime appartementen (twee tot vier personen) met eigen tuin én terras. Aan de waterkant staan drie vierpersoons vakantiehuisjes met ieder twee slaapkamers.  We hebben ze heel compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.
Bovendien verhuren we motorsloepen en open zeilboten. Maar u kunt ook uw eigen boot voor uw huisje afmeren. Dagtochten met de zeilpraam kunnen ook vanaf hier vertrekken.
Onze hobby is nu ons werk; Gertjan met zijn boten en Annelies met het beheer van de vakantiehuizen.  Het is bovendien heerlijk om hier te wonen in deze rustige buurt, een gezellig dorp en al dat water en prachtige natuur om ons heen. We genieten enorm van de mogelijkheid om elk moment het water op te kunnen en vinden het fantastisch dat we al dat moois met onze gasten kunnen delen. 

Wat hebben we de bieden?

  • 3 Vierpersoons vakantiehuizen aan het water
  • 1 Tweepersoons Appartement met eigen tuin en aan het water
  • 1 Vierpersoons appartement met eigen tuin
  • Vlonderterras met lounge set 
  • 2 Gastenkamers* met privé badkamer, alleen in combinatie met een huisje te boeken.
  • Honden zijn welkom
  • 1 Maril 625 sloep, een visboot met BB motor, een Polyvalk en 1 Randmeer zeilboot te huur.
  • Ligplaatsen voor boten
Wilt u uw eigen boot meebrengen? Geen probleem wij beschikken over voldoende ligplaatsen en er is een trailer-helling is in de buurt.  Voor sportievelingen zijn er zwemtrapjes, zodat je makkelijk vanaf de kade het water in kunt en er liggen 2 kano's bij de huisjes.

 

"d'Oude Herbergh" Accommodatie/bootverhuur

Utbuorren 15

8493 MA Terherne

134 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet