Menu
"De Bearshoeke" camping Reserveer nu

Op één van de mooiste plekjes in het Friese merengebied ligt Camping De Bearshoeke, direct gelegen aan de Oudegaaster Brekken. De Oudegaaster Brekken hebben een open verbinding, zonder bruggen, met het Heegermeer en de Fluessen. De unieke ligging maakt de camping uitermate geschikt voor de échte watersportliefhebber.

Camping De Bearshoeke is een echte watersportcamping, waar elke watersportliefhebber z'n hart op kan halen. Zeilen, surfen, kanovaren of vissen dit gebied biedt talrijke mogelijkheden! Ook fietsers en wandelaars kunnen volop genieten. De vele fietspaden voeren je door prachtige natuur en langs schilderachtige dorpjes.

Camping De Bearshoeke is ook voor gezinnen met kinderen een vakantieadres bij uitstek! De camping is een gezellige kleinschalige gezinscamping, die van alle moderne gemakken is voorzien. Voor de allerkleinsten is er een speelterrein en een kinderstrandje dat zorgt voor eindeloos speelplezier. Door de beschermde ligging kunnen kinderen onbezorgd zwemmen, zeilen en surfen.

Op het terras aan het water genieten van koffie met gebak, een lekkere lunch of diner? Op 5 minuten loopafstand van de camping ligt de dorpskern van Oudega Súdwest-Fryslân met z'n dorpshaven en leuke restaurant's.

"De Bearshoeke" camping

Tsjerkewei 2a

8614 JD Oudega

135 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet