Menu
"De Geele Bosch" Boerderijcamping Reserveer nu

Onze camping ontleent zijn naam aan het bos dat grenst aan de campingvelden. Onze camping is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die kennis willen maken met het boerenleven. Door de ruime opzet is de camping ook zeer geschikt voor rustzoekers. Hier kun je helemaal jezelf zijn en lekker je eigen gang gaan. Niets moet en (bijna) alles mag.

Campingplaatsen – standaard
Wij hebben plekken beschikbaar voor tenten, caravans en campers. De campingplaatsen zijn ruim en allen voorzien van elektra. Er is een ruim, keurig verzorgd toiletgebouw aanwezig welke is voorzien van warm water en vloerverwarming.

Campingplaatsen – privé sanitair
Vanaf 2021 hebben wij drie campingplaatsen voorzien met privé sanitair. Het privé sanitair staat op je campingplaats en heeft een douche, toilet, wasbak binnen en afwasgelegenheid buiten. Het is verwarmd en heeft hiermee het comfort van thuis. De campingplaatsen zijn ruim en allen voorzien van elektra.

Overige accommodaties
Naast de campingplaatsen verhuren wij diverse andere accommodaties. Van een luxe pipowagen met privé sanitair tot een idyllische trekkershut. Al deze accommodaties zijn volledig ingericht met mogelijkheid voor beddengoed en ontbijt. Zie hieronder voor meer informatie.

Er is ruime parkeergelegenheid en bezoekers zijn van harte welkom op onze camping.

"De Geele Bosch" Boerderijcamping

Ottersweg 13

8477 AG Oldeholtwolde

127 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet