Menu
"De Geele Bosch" Boerderijcamping Reserveer nu

Onze camping ontleent zijn naam aan het bos dat grenst aan de campingvelden. Onze camping is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die kennis willen maken met het boerenleven. Door de ruime opzet is de camping ook zeer geschikt voor rustzoekers. Hier kun je helemaal jezelf zijn en lekker je eigen gang gaan. Niets moet en (bijna) alles mag.

Onze camping bestaat uit twee delen. Éen deel voor tenten, caravans en campers, het andere deel voor de luxe ‘glamping’ tenten van FarmCamps. Wij hebben 16 plekken beschikbaar voor tenten, caravans en campers. De campingplaatsen zijn ruim en allen voorzien van elektra. Er is een ruim, keurig verzorgd toiletgebouw aanwezig welke is voorzien van warm water.
Naast de campingplaatsen verhuren wij een pipowagen en een tenthuisje (trekkershut). Beide accomodaties zijn van alle gemakken voorzien, volledig ingericht met mogelijkheid voor beddengoed en ontbijt. Indien je wel het campeergevoel wilt ervaren maar niet buiten wilt overnachten bieden wij logies en ontbijt aan.

Er is ruime parkeergelegenheid en bezoekers zijn van harte welkom op onze camping.

"De Geele Bosch" Boerderijcamping

Ottersweg 13

8477 AG Oldeholtwolde

127 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet