Menu
"De Mariahoeve" overnachtingen en bootverhuur Reserveer nu

Overnachten in Friesland aan het water
In de provincie Friesland ligt De Mariahoeve aan de rand van het dorp Terherne (Terhorne). Terherne ligt midden in het Sneekermeer en De Mariahoeve ligt dan ook direct aan vaarwater. Het hele jaar door is De Mariahoeve geopend voor een ieder die een onbezorgd weekendje weg wil; vakantiegangers, watersporters, motorrijders, vissers, fietsers en wandelaars, cultuursnuivers. Maar ook voor gasten die zakelijke afspraken hebben bieden we een prima accommodatie voor een overnachting.   

Een heerlijk dagje op het water met een sloep
De Mariahoeve verhuurt voordelige, ruime sloepen vanuit Terherne (aan het Sneekermeer).  Zo’n sloep heeft veel opbergruimte en een gezellige rondzit om de middentafel. De Crescent Allure sloep is een compleet uitgeruste sloep voor 8 personen. De sloepen zijn in 2014 allemaal weer voorzien van een nieuwe motor, wat voor veel vaarplezier garant staat; Het stuurwiel bevordert het vaargemak . De sloep ligt niet diep in het water; naar bijna alle plekjes in Friesland kan worden gevaren.

Kortom, de Allure is een zeer ruime sloep en daardoor erg geschikt voor de sloepverhuur voor het hele gezin. Kom dus een sloep huren bij De Mariahoeve in Friesland.

Visboten huren in Friesland
De Mariahoeve verhuurt al jaren visboten en staat daardoor ook bekend onder de vissers als Vishotel Friesland. Al sinds juni 2007 kunt u bij De Mariahoeve terecht voor het huren van visboten. De visboten zijn zeer geschikt voor alle kleine plassen, vaartjes en meertjes in Friesland; bij Terherne en het Sneekermeer hebben we er daar meer als genoeg van…
De visboten zijn het hele jaar door te huur bij ons Vishotel Friesland. Los, maar ook in combinatie met een van de appartementen, hotel of B&B-kamers.
 

"De Mariahoeve" overnachtingen en bootverhuur

Utbuorren 16

8493 MA Terhorne

134 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet