Menu
"De Thaborhoeve" Reserveer nu

De Thaborhoeve is van oorsprong een oud klooster. Tegenwoordig is het een ontspannen locatie waar u kunt genieten van de heerlijke Friese natuur. Naast dat u hier heerlijk kunt overnachten op onze camping, hebben wij verschillende arrangementen die u bij ons kunt boeken. Heerlijk varen over de Friese wateren of trouwen op een pracht locatie vlak bij Sneek? Bekijk welke mogelijkheden wij hebben voor u! Alles is bespreekbaar.

Wijn
Nadat u midden door de kleinschalige wijngaard de hoeve bent opgereden komt u bij de Glazen ruimte. Hier kunt u genieten van de Friese wijnen die met de unieke eigen druiven gemaakt worden. Hoewel de volumes hier in het noorden nog klein zijn, heeft de smaak en kwaliteit al veel mensen verrast. Onder het genot van een glas wijn vertellen we u graag meer over de wijnen.

Camping
Kamperen tussen de Friese Landerijen met vrij uitzicht op kerktorens, reeën, konijntjes, vogeltjes en natuurlijk boerderijdieren. Wandel ‘s ochtends rustig door de wijngaard. Kom langs en geniet vanaf 1 april tot 3 september 2021 van de rust op camping Thaborhoeve.
We hebben 15 staanplaatsen waar u naast de vanzelfsprekende zaken zoals toilet, douche, wasmachine, stroom en waterpunten op de camping ook gebruik kunt maken van:

Mooie plekjes om te vissen op bijvoorbeeld baars of paling
Kanoverhuur (tweepersoons en eenpersoons kano’s)
Fietsverhuur (ook elektrische fietsen)
Mogelijkheid tot legen chemisch toilet
Mogelijkheid opladen elektrische auto.
Op nog geen 15 minuten fietsen bent u in het bruisende centrum van Sneek. Hier is ook een treinstation, u kunt vanaf hier naar Leeuwarden of Hindeloopen en Stavoren reizen. Na zo’n 10 kilometer fietsen, wandelen of met de auto zit u al in het centrum van Bolsward. Naast deze steden die horen bij de bekende Elfstedentocht, kunt u mooie tripjes maken naar de kleine idyllische Friese dorpjes als IJsbrechtum, Tirns, Eastereind, Oudega en Blauwhuis bijvoorbeeld.

Bruiloft
Jullie bruiloft vieren tussen de wijnranken in Friesland. Romantisch aankomen met een sloepje via onze opvaart. Heerlijk uitgebreid dineren op een mooi veld met weidse uitzichten en prachtige zonsondergangen. Dansen in de glazen zaal en lekker borrelen in de knusse stal.
Op onze unieke locatie in het hart van Friesland is bijna alles mogelijk om jullie bruiloft te vieren.

Ons idee is dat de hele locatie tot jullie beschikking is en dat jullie alle tijd en ruimte hebben, passend bij zo’n mooi moment. Zo kun jullie uitgebreid genieten met vrienden en familie. Er is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een festival bruiloft, met foodtrucks en lange tafels op het veld bij de boerderij. Of een intieme bruiloft met een buffet in de glazen zaal en lekker eten op het terras waar tot aan de late uurtjes de zon schijnt.
Wat is het fijn om na een nachtje op de camping te hebben geslapen, gezamenlijk te ontbijten in de wijngaard.

Jullie mogen alles zelf regelen, van aankleding tot catering. Liever alles uit handen geven, dat is natuurlijk helemaal prima, ook dat doen we graag.

Afscheid
Ruimte en tijd voor elkaar tijdens het afscheid van jullie dierbare. Dat is wat we graag willen bieden op de Thaborhoeve.

De locatie is de hele dag van jullie en de eindtijd bepalen jullie zelf. Sfeervol afronden met elkaar in alle rust zorgt voor waardevolle herinneringen.Met goed weer kan er gebruik gemaakt worden van het mooie zonnige terras aansluitend aan de glazen zaal en anders natuurlijk de gezellige binnenruimtes. Mooie woorden kunnen naast de glazen zaal en het terras ook in de wijngaard gesproken worden. Ook een afscheid in de avond met gebruik van windlichten en olielampen buiten kan een unieke sfeer creëren.

Qua aankleding en bloemen is er de mogelijkheid om het volledig persoonlijk in te richten. Vanzelfsprekend kunnen wij dat ook op ons nemen.Voor een dienst hebben we ruimte voor ongeveer 50 personen (30 personen in anderhalve meter opstelling). Hierbij is gebruik van een beeldscherm inbegrepen. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden om de gewenste muziek te laten horen.

We denken graag mee met jullie wensen, neem daarvoor vooral contact met ons op.

"De Thaborhoeve"

Thaborwei 10

8632 WG Tirns

142 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet