Menu
Four Seasons Friesland
Four Seasons Friesland Reserveer nu

Four Seasoans Friesland

Four Seasons heet niet voor niets Four Seasons, want alle vier seizoenen van het jaar kun je genieten van een unieke omgeving.
Overdag kijkt u uit over de Friese landerijen bevolkt door koeien, schapen, vogels en zelfs reeën en 's nachts hebt u bij helder weer zicht op de Melkweg.

Ons nieuw, ruim opgezette en ook voor rolstoelgebruikers geschikt appartement, aan de achterzijde van onze woonboerderij,  biedt niet alleen alle comfort, maar ook geweldige vergezichten over de Friese weilanden bevolkt door koeien, schapen, vogels en zelfs reeën.
En ............. binnenkort opent het Paradyske haar deuren. Dit vrijstaande 2-persoons huisje staat direct aan de oorsprong van de Opfeart. Mooi startpunt voor uw sub en kanotochten. 
Door de ligging van het appartement en het Pradyske geniet u van uw privacy in eigen tuin!

Four Seasons ligt tussen de dorpen Parrega en Hieslum in het buurtschap Atseburen en beschikt over een eigen aanlegsteiger (geschikt voor kano’s) aan de Opfeart, welke via de Workumer Trekvaart in verbinding staat met de Friese Meren. Daarnaast liggen Workum, Bolsward en de IJsselmeerkust op fietsafstand.

Four Seasons Friesland

Atseburenweg 8

8762 PJ Hieslum

153 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet