Menu
Groepsaccommodatie Kloesewier
Groepsaccommodatie Kloesewier Reserveer nu

Waan je terug in je schooltijd door te overnachten of vergaderen in de oude basisschool van De Veenhoop!

Deze school heeft bijna 100 jaar bestaan. In 2018/2019 is de school volledig gerenoveerd en vanaf april 2019 omgedoopt tot Kloesewier.

Als gast heeft u de beschikking tot het grootste lokaal van circa 70 vierkante meter met daarin o.a. een keuken en een bar. Het originele schoolbord, dat tot 2013 gebruikt is, hangt nog aan de wand en menigeen zal teruggaan naar zijn basisschooltijd door de aankleding met authentieke schoolkaarten, schoolboeken, spelletjes en telraampjes.

U kunt ook gratis gebruik maken van de draadloze internet verbinding (Wifi). Daarnaast kunt u bij ons kajaks huren.

Overnachten
De accommodatie heeft plek voor 10 personen, 8 eenpersoonsbedden en een tweepersoonsbed.

Op de bovenverdieping van het pand, uitsluitend te bereiken per trap, bevindt zich de slaapzaal voor 8 personen met daarin vijf betimmerde bedstedes en drie losse boxsprings. Het is ook mogelijk om een tweepersoonsbed van de twee losse boxsprings te maken, er komt dan nog een topmatras overheen. Daarnaast is er boven een afzonderlijke slaapkamer met een tweepersoonsbed. Er is tevens een toilet en een badkamer met twee wastafels en twee douches aanwezig.

Ook is er een tuin met een tafel met stoelen en een bbq.

Vergaderen
Onze locatie is ook geschikt om in te vergaderen, we hebben normaal gezien plek voor 30 personen.U heeft de ruimte dan exclusief tot uw beschikking. Er is een tafel aanwezig voor 10 personen, aan de bar kunnen 10 personen zitten en de zithoek biedt nog eens plek voor 10 personen. In overleg kunnen we ook voor een andere opstelling zorgen.

Er is een beamer en projectiescherm aanwezig, het oude schoolbord kan gebruikt worden om aantekeningen op te maken, maar we hebben ook flipover vellen. Tegenover de accommodatie is een parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren en er is gratis wifi.

Optioneel verzorgen wij een heerlijke lunch, een wandel excursie door het natuurgebied De Kraanlannen, een kajakexcursie door de Alde Feanen (mogelijk tot en met 10 personen) en indien gewenst kunt u de dag afsluiten met een drankje en hapje.

Kijk bij tarieven voor de prijzen van onze vergaderarrangementen.


 

Groepsaccommodatie Kloesewier

Eijzengapaed 4

9215 VV De Veenhoop

151 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet