Menu
"Half Hichtum" Boerderijcamping Reserveer nu

In 2009 hebben wij de stap gezet van melkveebedrijf naar boerderij met camping. Wij houden paarden, schapen en er scharrelen wat kippen rond. De natuur biedt ons gratis de rest. Zon, regen, wind, we kunnen niet zonder.

Gezellige drukte en altijd mensen om ons heen. Dit is wat wij graag willen, het moois dat de natuur ons biedt, de rust en de ruimte delen met onze gasten. Doe mee aan een workshop schilderen in het weiland een spelletje Jeu de Boules of kruip weg in een lekkere stoel met een boek uit de bibliotheekkast in onze “huiskamer”. Ook in ons “buitenverblijf“ is van alles te doen. Voor de jeugd zijn er skelters,er is een trampoline en soms kan de boer wel wat hulp gebruiken. En dan is ook Atze er nog, onze shetlandpony.

De camping ligt aan de Elfstedentochtroute, vlakbij het centrum van Bolsward. Onze camping is klein en rustig met ruime standplaatsen, stroom en water op het terrein en wij beschikken over goed en netjes sanitair.

Half-Hichtum een prima startpunt voor de Elfstedenroute met ophaal en breng service, maar er zijn ook diverse andere mooie en landelijke fietstochten in de omgeving. Wij organiseren kaartavonden, workshops schilderen in het weiland, gezamelijk ontbijten en af en toe een barbecue samen met onze gasten . Wil je op vakantie en laat je je paard of pony liever niet thuis, dan hebben wij stallingsruimte met aparte boxen. In de ontvangstruimte liggen folders, gratis fietsroutes, gezelschapsspellen en kinderspeelgoed.

Kortom, op Half-Hichtum vindt u rust, ruimte en gezelligheid en hoef je je niet te vervelen.

"Half Hichtum" Boerderijcamping

Hichtumerweg 14

8701 PG Bolsward

149 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet