Menu
IJsboerderij
IJsboerderij "Boere iis" Reserveer nu

Ontdek het boerenleven!


Op de boerderij kunnen bezoekers de stallen en de melkkoeien bekijken. Natuurlijk mogen de koeien ook geaaid worden. Tijdens de boerderij bezichtiging is een kijkje bij de melkrobot en bij de landbouwmachines ook een leuke belevenis. Tegen een kleine vergoeding is een rondleiding mogelijk, waarbij er overal op de boerderij een kijkje genomen kan worden!

De kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote speeltuin met o.a. diverse klimtoestellen, speeltracktoren en een 'springbulte'! En dat alles terwijl u geniet op het terras van een ijsje of andere heerlijke friese versnaperingen! 

Lekker spelen in de speelweide, koeien voeren en een speurtocht over de boerderij!
 

Proef ons heerlijke ijs!


Op onze ijsboerderij Boereiis (tussen Terherne en Akkrum) maken wij sinds 1999 heerlijk vers roomijs. Van de verse melk van onze eigen koeien en Italiaanse grondstoffen wordt op ambachtelijke wijze, heerlijk Fries roomijs gemaakt. Het hele jaar door heeft u keuze uit verschillende soorten ijs, waaronder ook sorbetijs en suikervrij ijs. 

Wij verkopen ons ijs los per bolletje of in verschillende maten bekers. Ook om mee te nemen naar huis of vakantieadres. Het productieproces wordt enkele malen per jaar getoetst door een onafhankelijk controlebureau. IJsboerderij Boereiis is aangesloten bij het COKZ.
 

Onze Streekwinkel


Op zoek naar een leuk cadeautje of lekkernij? In onze boerderijwinkel verkopen wij ons ambachtelijke Boereiis 
Jinhuster advocaat, Jinhuster boerenjongens en friese streekproducten zoals: (schapen)- kaas, droge worst, roggebrood, jam en wijn

Openingstijden: vanaf maart iedere dag geopend van 10:00 tot 20:00.

 

Kinderfeestje?


Een kinderfeestje bij IJsboerderij Boereiis is voor kinderen één groot feest. De jongens en meisjes spelen naar hartenlust en steken in een ontspannen sfeer ook nog van alles op over het leven op de boerderij.

Het programma:

  • Ontvangst limonade in leuke dierenbeker + oranjekoek
  • Speurtocht over de boerderij
  • Ijsje eten en lekker spelen in de speeltuin!
  • Poffertjes eten
  • Grabbelen bij vertrek!

Een kinderfeestje duurt zo’n 2 tot 2,5 uur en kost slechts €10,- p.p.

Openingstijden: vanaf maart iedere dag geopend van 10:00 tot 20:00.

 

Verse melktap: verser kan niet!

Verse melk van onze eigen koeien! Gezond en lekker!


Echte verse boerenmelk! De melk komt van onze eigen koeien die vanaf het voorjaar tot het najaar in het land lopen. De koeien op bepalen zelf wanneer zij gemolken worden doordat wij gebruik maken van een Lely A4 melkrobot. Het is mogelijk om deze bij ons te komen bezichtigen!

Kom gauw langs om deze heerlijke melk te proeven!

IJsboerderij "Boere iis"

Jinshuzen 2

8491 MR Akkrum

143 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet