Menu
"It Krúswetter" Camping en Passantenhaven Reserveer nu

Welkom op  it- kruswetter.

Een camping en passantenhaven (bekroond door omroep Fryslân als beste kemping van 2011) met een paviljoen aan het water. Deze mooie camping (gelegen in het dorp Easterlittens) is een unieke combinatie van rust en waterrecreatie.

Een heerlijke plek midden in het groen, centraal gelegen tussen de Friesche steden Sneek, Bolsward, Harlingen, Franeker en Leeuwarden(culturele hoofdstad 2018).  Een perfecte uitvalsbasis voor fietsers, wandelaars en kanoliefhebbers.De Boalserter trekfeart  en Frentsjerter feart zijn uitstekende viswateren die vanaf de camping bereikbaar zijn.  Er lopen vanaf de camping schitterende routes door het weidse land die door rustieke terpdorpjesen langs statige boerderijen en vogelkijkhutten voeren. 

De zonsondergangen zijn betoverend!!

In het paviljoen kunt u informatie vinden over de camping en omgeving, uw feestje geven of heerlijk op het terras aan water genieten van de omgeving en het mooie dorp Easterlittens. Door gebruik te maken van zonne-energie kunnen we de camping voor 70 % van energie voorzien en daarmee de groene uitstraling van de camping en zijn omgeving versterken.

Graag zien we u een keer op onze camping in “de Greidhoeke”.

Tot ziens!
Familie van Oorspronk

"It Krúswetter" Camping en Passantenhaven

Skrinserdijk 10

8835 XE Oosterlittens

150 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet