Menu
Jachtcharter W.Hoekstra
Jachtcharter W.Hoekstra Reserveer nu

Een vaarbewijsvrij motorjacht is het ideale overnachtingsadres in 2018 als Leeuwarden in Friesland de Culturele Hoofdstad van Europa is. Je vaart met de boot van evenement naar evenement, met grote kans op een eerste rang plaats, want veel manifestaties spelen zich op of aan het water af. Maar vanuit Earnewâld, de Alde Feanen, is ook een mooi startpunt voor de vele routes zoals de Elfstedentocht route, de woudaaproute (erg leuk voor kinderen), aquaductenroute of turfroute. Of met de evenementen als de SKS en IFKS meevaren. Maar waar u ook heen gaat of waar u maar ligt aangemeerd; ’s Avonds is het genieten onder de sterrenhemel; feel the night. Onze jachten zijn speciaal gebouwd voor verkenning van de binnenwateren. U mag er niet mee de Waddenzee op. Alleen met onze schriftelijke toestemming mag u op het IJsselmeer varen. Geen Ervaring? Geen probleem! U krijgt gratis uitleg over de boot en een gratis proefvaart. Voor onze motorjachten heeft u géén vaarbewijs nodig. 

Omgeving
Waar anderen eerst heen moeten varen om vanaf het water unieke flora en fauna te bewonderen, daar zijn huurders van W. Hoekstra al: in het natuurgebied De Princenhof, onderdeel van het nationaal park De Alde Feanen. Aan de rand van dit laagveenmoeras met zijn talrijke grachten, in het gezellige dorp Earnewâld. 

Kruisers van W. Hoekstra betrouwbaar, degelijk en compleet. Onze schepen zijn mooie en praktische ingedeelde stalen kruisers met een dieselmotor. De schepen zijn in de lengte van 7.80 m. tot 14.50 m. in meerdere uitrustingsniveau's, allen met een complete inventaris overeenkomstig het aantal personen dat aan boord kan. Het enige wat u mee moet nemen is linnengoed ( u kunt dekbedden bij ons huren, € 7,- p.p. ), hand-, bad- en droogdoeken. Waterkaarten, routesuggesties bevinden zich aan boord. Voor onze motorjachten heeft u géén vaarbewijs nodig. De huurder/schipper moet wel meerderjarig zijn.

 

Jachtcharter W.Hoekstra

Feantersdyk 10

9264 TN Eernewoude

169 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet