Menu
Jachtcharter W.Hoekstra
Jachtcharter W.Hoekstra Reserveer nu

Een vaarbewijsvrij motorjacht is de ideale manier om Fryslân te verkennen. Vanuit Earnewâld, in Nationaal Park "de Alde Feanen", een mooi startpunt voor de vele routes zoals de Elfstedentocht route, de woudaaproute (erg leuk voor kinderen), aquaductenroute of turfroute. Of met de evenementen als de SKS en IFKS meevaren. Maar waar u ook heen gaat of waar u maar ligt aangemeerd; ’s Avonds is het genieten onder de sterrenhemel.

Een dagje te varen? Kijk op de site bij sloepenverhuur en bekijk ons uitgebreide aanbod voor het huren van een sloep.

Onze jachten zijn speciaal gebouwd voor verkenning van de binnenwateren. (U mag er niet mee op de Waddenzee en IJsselmeer varen).

Geen Ervaring? Geen probleem!
U krijgt gratis uitleg over de boot en een gratis proefvaart. Voor onze motorjachten heeft u géén vaarbewijs nodig.


Omgeving
Waar anderen eerst heen moeten varen om vanaf het water unieke flora en fauna te bewonderen, daar zijn huurders van W. Hoekstra al: in het natuurgebied De Princenhof, onderdeel van het nationaal park De Alde Feanen. Aan de rand van dit laagveenmoeras met zijn talrijke grachten, in het gezellige dorp Earnewâld. 

Kruisers van Hoekstra jachtcharter betrouwbaar, degelijk en compleet. Onze schepen zijn mooie en praktische ingedeelde stalen kruisers met een dieselmotor. De schepen zijn in de lengte van 7.80 m. tot 14.50 m. in meerdere uitrustingsniveau's, allen met een complete inventaris overeenkomstig het aantal personen dat aan boord kan. Het enige wat u mee moet nemen is linnengoed, hand-, bad- en droogdoeken.(U kunt dekbedden bij ons huren, € 10,- p.p.), Waterkaarten, routesuggesties bevinden zich aan boord. Voor onze motorjachten heeft u géén vaarbewijs nodig. De huurder/schipper moet wel meerderjarig zijn.

Sloepen verhuur: Mooie sloepen te huur voor een heerlijk ontspannen dagje weg en/of huur een sloep voor bij uw accomodatie. We verhuren sloepen voor 2 t/m 6 personen, 2 t/m 8 pers. en 2 t/m 10 pers. Kijk op de site bij sloepenverhuur en reserveer telefonisch uw sloep.

Vragen
Als u nog vragen heeft, bel ons gerust. U mag ook 's avonds en in het weekend bellen. Vroeg boekers (Boeken en Betalen voor 31 December 2020) krijgen 10% korting op onze toch al gunstige tarieven. Wij helpen u graag bij het uitstippelen van routes door het prachtige en gevarieerde Friese waterland. Bij afvaart krijgt u een toeristisch informatiepakket.

Jachtcharter W.Hoekstra

Feantersdyk 10

9264 TN Eernewoude

169 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet