Menu
Jachthaven
Jachthaven "Pieter Bouwe" Reserveer nu

Een jachthaven, werf en bootverhuur. Kortom; alles onder één dak bij Pieter Bouwe. De jachthaven ligt zeer gunstig midden in het merengebied, vrij water naar de Fluessen en het Heegermeer en binnen één uur bent u via het sfeervolle Workum zo op het IJsselmeer.

De jachthaven ligt zeer gunstig midden in het Friese merengebied, vrij water naar de Fluessen en het Heegermeer en binnen één uur bent u via Workum zo op het IJsselmeer. Vanuit de jachthaven kunt u verschillende dagtochten maken naar verschillende dorpen of steden, zoals Stavoren, Workum of Sloten. Maar ook rond de jachthaven is vanalles te doen, u kunt er heerlijk wandelen en fietsen en er is veel bedrijvigheid in Gaastmeer.

Vanuit jachthaven Pieter Bouwe is het mogelijk om een polyvalk te huren. Gaastmeer is de thuishaven van onze valken, prachtig gelegen in het Friese merengebied. U kan een mooie dagtocht maken naar Heeg, Oudega, Workum of een weekendtochtje naar Sloten, Sneek of Stavoren.

De tjalk Rosalie kan men huren per week, midweek of weekend. Het tjalkje wordt verhuurd zonder schipper, wenst u wel een schipper kunnen wij dit uiteraard voor u regelen.

Het nautische evenementenbureau De Klassieke Rederij organiseert zeiluitjes en maatwerk zeilarrangementen. Wij verhuren met trots en gedegen vakkennis onze eigen skûtsjes en lemsteraken. Daarnaast biedt skutsje.com ook diverse dagtochten en bedrijfsuitjes met skûtsjes aan.

Op onze bootwerf verlenen wij een zo’n passend mogelijke service. Wij kunnen het gehele jaar zorgdragen voor u schip, vanaf het op- en aftuigen tot schilderwerkzaamheden, houtwerkzaamheden, technisch en motorisch onderhoud.

Jachthaven "Pieter Bouwe"

Wieldyk 30

8611 JK Gaastmeer

136 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet