Menu
Jachthaven
Jachthaven "Sneekerhof" Reserveer nu

Wij heten u welkom bij Jachthaven Sneekerhof. Als jonge ondernemers zijn we inmiddels 10 jaar actief op de jachthaven en in het restaurant.

Iwan: “Jachthaven Sneekerhof is door zijn unieke ligging midden in de natuur een schitterende haven in het hart van Friesland. Een plek om aan boord te genieten van de rust en ruimte om u heen". Maar alleen een mooie locatie is niet voldoende. Bij overname was duidelijk dat de haven veel onderhoud nodig had. De eerste jaren lag daarom de prioriteit bij het vernieuwen van de faciliteiten van de jachthaven. Zo is er een volledig nieuwe damwand geplaatst en zijn de steigers opgeknapt. Er zijn meer lantarenpalen geplaatst waardoor de verlichting op de haven optimaal is. Ook zijn nieuwe stroomzuilen gerealiseerd, zodat iedere ligplaatshouder nu een eigen aansluiting heeft met 10 ampère.

Het havencafé is gelijk flink aangepakt. Een grote verandering is de uitbreiding van het terras. Deze is behoorlijk ruimer geworden. Gasten kunnen nu aan het water zitten en genieten van het mooie uitzicht over het water en de Friese landerijen. En mensen met een sloep of kleine boot kunnen deze aan het terras leggen. Door de windschermen zit iedereen lekker beschut.

Het afgelopen jaar is het parkeerterrein vernieuwd en het restaurant gemoderniseerd. Om gasten nog meer het recreatiegevoel te geven staan allerlei picknicktafels op het grasveld, die u vrij kant gebruiken. Zo kunt u daar bijvoorbeeld heerlijk barbecuen.

Jachthaven "Sneekerhof"

Wjiteringswei 23

9011 WJ Jirnsum

148 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet