Menu
Mini-camping
Mini-camping "De Zilveren Maan" Reserveer nu

De camping bevindt zich op loopafstand van het centrum van De Westereen, waar alle voorzieningen ruim voorhanden zijn.
De camping heeft ruime plaatsen met goede sanitaire voorzieningen. Ook is er de mogelijkheid om met de kano of roeiboot over het water op ontdekkingsreis te gaan.

De Westereen ligt nog net binnen het gebied de Friese wouden. De camping ligt aan de rand van de ecologische hoofdstructuur in Friesland met unieke stukken natuur. Enkele van deze natuurgebieden zijn, de Houtwiel, de Sippenfennen en het Ottema-Wiersma reservaat.

De noordoost hoek van Friesland is rijk aan natuur en verscheidenheid in landschappen. Van het open veld op de klei met zijn wijde verten boven Dokkum tot de met boomwallen omzoomde weilanden van de Friese wouden. Rondom de camping ligt het natuurgebied de Valomsterleien die wordt gekenmerkt door vele rietvelden en schrale weilanden. Al deze natuurgebieden kan men verkennen via de vele fietsroutes door deze natuurgebieden.

Het Lauwersmeer ligt op fietsafstand. Hier kan men genieten van een groot natuurgebied met mooie uitzichten en vele diersoorten die hier de ruimte en rust hebben om te leven..

Accomodaties
Bij de Zilveren Maan hebben wij verschillende accomodaties te huur.
Wij hebben twee blokhutten, daarnaast is het mogelijk om een gereedstaande tent te huren.
Bekijk hier onze tarieven

Mini-camping "De Zilveren Maan"

Boppewei 2

9271 VH De Westereen

177 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet