Menu
Mini-Camping
Mini-Camping "Het Zwerversnest" Reserveer nu

Minicamping Het Zwerversnest is rustig en landelijk gelegen in het zuidwesten van Friesland, nabij het IJsselmeer en het Tjeukemeer en de voormalige vissersdorpjes Lemmer en Blokzijl.  Centraal gelegen voor uitstapjes in Friesland, Overijssel en Flevoland.

De camping is ruim opgezet en beschikt over faciliteiten voor zowel jong als oud. Het Zwerversnest beschikt over prachtig nieuw sanitair met vrij gebruik van warm water (d.m.v. zonneboilers), een apart speelveld voor kinderen, een jeu de boules veldje, een schaakveld en een verwarmde recreatieruimte. Wij streven ernaar om onze camping zo duurzaam mogelijk te laten draaien.

Wie zijn wij?
Aangenaam! Wij zijn Ronald en Anke Boomsma-Zwerver. We wonen sinds eind 2017 met veel plezier in onze (deels) verbouwde woonboerderij in Bantega. We hebben jarenlang gekampeerd met onze buscampers. Eerst met een oude Amerikaanse Ford Econoline en daarna een VW California. Doordat we zo veel van Europa hebben gezien, was het onze droom om iets voor onszelf te beginnen, bij voorkeur een camping in ons ” heitelân Fryslân”. Anderhalf jaar geleden begon het te kriebelen en zijn we op zoek gegaan naar een plek om onze droom te starten. Dit had meer voeten in de aarde dan verwacht, maar halverwege 2017 hebben we dé plek gevonden in Bantega. Het perceel beschikt over een kampeerterrein, maar was nog nooit in gebruik geweest als camping. Dit betekent dat alle faciliteiten nog aangelegd moesten worden.

Wij hebben bij het opzetten van de camping gebruik gemaakt van onze eigen kampeerervaring. Wij heten u dan ook harte welkom op onze minicamping Het Zwerversnest! De naam verwijst naar de familienaam Zwerver. Ook vonden we het erg toepasselijk, aangezien kampeerders graag rondzwerven om de mooiste plekjes te ontdekken.We vertellen u graag meer over onze camping, de prachtige omgeving. Lees vooral ook de beoordelingen van onze gasten!

Mini-Camping "Het Zwerversnest"

Bandsloot 37

8538 RJ Bantega

111 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet