Menu
Mini-Camping
Mini-Camping "Singel" Reserveer nu

Camping, Theeterras, Streekwinkel, Workshops.
Minicamping Singel is een rustige plattelands camping gelegen in de "frije wyken" het hart van de zuidelijke Friese Wouden. Een gebied van rust en ruimte te midden van het typische coulisselandschap en het wyken patroon van weleer. Een stukje onbekend Friesland waar je heerlijk kan fietsen en genieten van het platteland. Door de jaren heen is onze kleine camping uitgebreid met een theeterras, een streekwinkel en geven we workshops.

Minicamping Singel
Op onze kleine camping bieden we plek aan 16 ruime kampeerplaatsen en vijf ruime camper plaatsen. We bieden geen seizoenplaatsen aan. Wel verwelkomen we kampeerders op de fiets of wandelaars van één van de lange afstand wandelpaden.

Theeterras
Voor de boerderij, onder de bomen, bevindt zich een genoeglijk theeterras. Achter tussen de schuren ook. Rustpunten, niet alleen voor de campinggasten, maar ook voor passanten die even willen pauzeren. Een ijsje, een stukje huisgemaakt gebak of je eigen boterhammetje, het kan allemaal.

Streekwinkel
In de Streekwinkel is een klein assortiment van hoofdzakelijk biologische zuivel. Kaas van het mes, melk, karnemelk, volle yoghurt, rijstepap en griesmeelpap van het merk de Weerribben. Daarnaast koopt Greet 1 kilo kaasjes van omringende kaasboerderijen in, voor pakketjes. Naast deze streekprodukten zijn er lekkere ranja's of kaas dippers. Ook bak & meel, chocola benodigdheden om lekker te kokkerellen.

Kamperen
Kamperen is een beleving die wij aanbieden met eenvoud en respect voor het landelijk leven. Minicamping Singel is eenvoudig, netjes en ruim ingericht. Camping gasten zijn van harte welkom om aan te schuiven bij de ochtend koffie, voor informatie over bijvoorbeeld fietsroutes, het uitwisselen van ervaringen of een gezellig praatje.

Trekkershut
Aan de rand van onze kleine camping hebben we in de boomwal een trekkershutgeplaatst. Uit eigen ervaring weten we hoe leuk het kan zijn om te overnachten in z'n knus onderkomen. Met uitzicht over de weilanden geeft onze hut alle gelegenheid tot rust na een fietstocht of zo maar een paar dagen niets. De trekkershut geeft vrienden op de fiets of wandelaars een slaapgelegenheid voor vier personen. Maar is natuurlijk zeer geschikt om lekker met z'n tweeën te genieten van rust en ruimte.

Workshops
Minicamping Singel verzorgt ook workshops. Met minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers worden er de heerlijkste cupcakes, bonbons, vlechtbroden of verjaardagstaarten gemaakt. En iedereen neemt zijn zelf gemaakte producten mee haar huis. Er wordt gewerkt met Soezie bak- en meelproducten, Friese streekproducten en Belgische chocolade.

Mini-Camping "Singel"

Singel 23

8411 CJ Jubbega

147 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet