Menu
"Perruque" B&B/Pension Reserveer nu

Hoe het begon…
Janny speelde al langer met het idee voor een eigen B&B. Toen in april 2004 de politie een nieuwe locatie in Koudum betrok, greep ze haar kans. Janny kocht het oude pand. Ze stoeide met de tekeningen en liet het voormalig politiebureau verbouwen tot een gastenverblijf met 9 kamers. Al snel verwelkomde ze haar eerste gasten in B&B/pension Perruque.

En toen…
In september 2007 kwam Nico, destijds en nog altijd werkzaam bij spoor-,weg- en waterbouw, als gast logeren en sloeg de vlam over. Sinds die tijd runt het stel Perruque met veel bevlogenheid samen en timmeren ze flink aan de weg.

En nu …
Perruque is inmiddels een begrip. Nico en Janny staan voor optimale service en kwaliteit. De appartementen, de kamers en het ontbijt zijn tot in de puntjes verzorgd. Met een flinke knipoog verwijzen ze naar het historische karakter van het pand. Maar bovenal streven ze naar een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Graag geven zij hun gasten een warm thuisgevoel.

Naast een goede nachtrust staat gezamenlijk eten in Perruque centraal. Vanuit de keuken serveren Nico en Janny de heerlijkste warme maaltijden. Zij kiezen bij voorkeur voor streekproducten, eet gerust eens een hapje mee!

En u …?
Nico en Janny verwelkomen u van harte. Gasten die u voorgingen beloonden hen en Perruque in haar geheel met dikke cijfers. Kom en beoordeelt u het zelf!

"Perruque" B&B/Pension

DS. L. Tinholtstraat 2

8723 CX Koudum

132.4 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet