Menu
"Perruque" B&B/Pension Reserveer nu

B&B Pension Perruque: een bijzondere overnachting in Friesland

B&B Pension Perruque is gevestigd in het voormalig politiebureau van Koudum. Tot begin 2004 werden hier nog aangiftes gedaan en arrestanten verhoord. In een van de 2 cellen werden verdachten ‘in bewaring gesteld’. Met een knipoog wordt gedurende uw verblijf naar dit historische karakter verwezen.

Het pand is in de loop der jaren vakkundig verbouwd tot B&B/pension met 10 comfortabele kamers en 2 appartementen. Het is niet meer direct als politiebureau herkenbaar. De originele cellen zijn wel bewaard gebleven, zij doen nu dienst als kantoor en linnenkamer.  Er wordt aan dit adres gelukkig alleen nog ‘vrijwillig’ en met volle tevredenheid overnacht, getuige de lovende recensies.

U vindt Perruque in het dorpje Koudum, dichtbij de Friese meren en diverse Elfstedenstadjes. Aan het roer staan uw bevlogen gastvrouw Janny en partner Nico.

Comfortabele en sfeervol ingerichte accommodaties

Het aanbod van Perruque bestaat uit 9 comfortabele 2-persoonskamers, een familiekamer (4 personen), en 2 moderne appartementen (geschikt voor 4-5 personen).

Elke accommodatie is met aandacht in een geheel eigen stijl ingericht, voorzien van alle gemakken zoals TV en kosteloos internet. Een aantal kamers beschikt over een eigen terras of balkon.

Zowel binnen als buiten bieden wij u ruimte voor ontspanning en ontmoeting.  De centrale serre van ons pension grenst aan onze binnentuin. Bij mooi weer stapt u zo naar buiten en geniet u heerlijk van het zonnetje. En is het koud? Dan nestelt u zich onder het genot van een drankje bij de warme haard.

Lekker en eerlijk eten
's Ochtends serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet. Hiernaast nodigen we u  graag uit voor het avondeten!

Wij koken zelf, doen dit met passie en bereiden dagelijks afwisselende gerechten. We kiezen daarbij voor eerlijke producten, liefst uit eigen streek. Bij het gezamenlijk eten aan de lange tafel komen vaak bijzondere gesprekken los!

Wij maken van uw verblijf bij B&B Pension Perruque graag een onvergetelijke ervaring.

"Perruque" B&B/Pension

DS. L. Tinholtstraat 2

8723 CX Koudum

132.4 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet