Menu
Recreatiebedrijf Aan het Water
Recreatiebedrijf Aan het Water Reserveer nu

Aan Het Water: veelzijdig, persoonlijk en gastvrij
Ontstaan uit liefde voor het Friese merengebied en onze watersportpassie
Niet voor niets staat er in ons logo bed, boot, bungalow: het beschrijft exact onze diensten.

Bed staat voor onze thuisaccommodatie direct naast de ingang van (schier) eiland de Gouden Boaijum in Heeg. Hier vind je onze B&B, met fijne kamers een ruime woonkamer/eetzaal en een heerlijk tuin aan het water. Van september tot juni is deze accommodatie ook te huur als groepsaccommodatie.

Boot slaat op de vaartuigen die wij verhuren in combinatie met de huur van onze accommodaties. Wat dacht je van onze 6.60 meter lange 6/8 persoons Stil electrosloep of één van onze sportieve SUPplanken. Maar ook een dagtocht met onze Tjalk Concordia met schipper. Aan Het Water verzorgt het.

Bungalow staat voor onze watervilla’s, vakantiewoningen en waterlodges. Een ruime keus uit 4-6-8 persoons bungalows zonder uitzondering gelegen aan het water.

Groepsaccommodatie Friesland
Accommodaties voor kleine en grote(re) groepen

Heb je een weekend weg gepland met een groep vrienden, collega’s of je familie? Wat dacht je van een zonnig en sportief waterweekend. Vanuit onze groepsaccommodatie in Friesland ben je volop in de gelegenheid de Friese meren op te gaan en de prachtige omgeving te ontdekken.

 

Recreatiebedrijf Aan het Water

Gouden Boaijum 4

8621 CV Heeg

131 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet