Menu
Recreatiebedrijf
Recreatiebedrijf "De Koevoet" Reserveer nu

Appartementen
De Koevoet beschikt over 10 compacte appartementen, geschikt voor 2 tot 6 personen, in de voormalige stal van de originele, sfeervolle Friese koprompboerderij

Er zijn studio's, tweekamerappartementen en driekamerappartementen, elk met een unieke indeling en uitzicht. En, voor de kinderen die durven: je mag je eigen tentje op zetten in de buurt van het appartement van je ouders!

Elk appartement heeft een zit- en keukenhoek, eethoek, badkamer met douche en toilet en één of twee aparte slaapkamertjes. Er is centrale verwarming en dekbedden behoren tot de standaarduitrusting. Linnengoed kunt u zelf meenemen, maar is ook te huur. Een televisie kunnen we op verzoek plaatsen en er is gratis wifi.

Bij elk appartement hoort een buitenzitje met tafels en stoelen. De keuken is ingericht met alle basisvoorzieningen zodat u zelf kunt koken: servies, bestek, pannen etc. 4-pits gasfornuis. Maar u kunt natuurlijk ook gezellig in ons restaurant komen eten!


Camping
Onze intieme familiecamping aan het water is een goed bewaard geheim in Friesland

We hebben plaats voor 15 tenten op de kampeerweide, direct aan het meer. U kunt kiezen voor het ruime veld of wat meer tussen de bomen. En nog eens 15 caravans en campers kunnen staan op het veld aan de jachthaven. Auto's blijven op de parkeerplaats. Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Overnachten op de camping is ook mogelijk voor passanten of bezoekers van gasten in de appartementen.
 

Botenverhuur
Volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers!

Voor de watersportliefhebber is De Koevoet een uitstekende uitvalsbasis, met zijn ligging aan het Koevordermeer. We verhuren zeilboten van het type Polyvalk (gaffeltuig). U kunt gerust ook uw eigen boot of surfplank meenemen. Hiervoor is altijd wel een plek te vinden in onze jachthaven.
Wilt u een sloep huren? Wij bieden u een mooi arrangement aan met onze collega's van Langweerder Sloep.


Jachthaven
De jachthaven van De Koevoet komt direct uit op het Koevorder meer, of op z'n Fries: De Kûfurd

De goed beschermde jachthaven is toegankelijk voor open zeilboten, kajuitzeiljachten en motorboten. De haven is ongeveer 1,50 diep en biedt plaats aan circa 80 plezierjachten en de huurvloot van open zeilboten. Bij De Koevoet kunt u een ligplaats huren voor zowel de zomer als de winter.
Tevens bestaat de mogelijkheid uw boot 's winters bij ons op de wal te stallen. We beschikken over een trailerhelling en boten tot 1200 kilo kunnen gekraand worden. 

Natuurlijk zijn ook passanten van harte welkom. Uw kinderen of uzelf kunnen ook overnachten in uw tent op het gevarieerde terrein van De Koevoet. En 's avonds heerlijk een hapje eten in ons restaurant of gezellig een glaasje drinken aan de grote open haard.


Restaurant
Kom genieten van onze beroemde spareribs, een heerlijke (kaas)fondue of een knapperige maaltijdsalade. Of van een koud biertje met een portie bitterballen... 

Op de voormalige hooizolder van de boerderij is ons sfeervolle restaurant ingericht, met de grote ronde open haard als middelpunt. Onze chefkok maakt graag een heerlijk diner voor u klaar.

U kunt hier genieten van een drankje, spelletjes doen en uw ervaringen van de dag delen met andere gasten. Ook staat er een piano: pianomuziek zorgt regelmatig voor een muzikale omlijsting. Muzikanten zijn van harte welkom. Op die manier ontstaan er vaak bijzonder leuke avonden, waar menig gast goede herinneringen aan overhoudt.

Recreatiebedrijf "De Koevoet"

Troelstraweg 17

8524 DK Teroele

122 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet