Menu
"Simmerwille" Camping, Bed & Breakfast en bootverhuur Reserveer nu

Camping Simmerwille
Midden in het Nationaal Park De Alde Feanen, aan de rand van het dorp Eernewoude dichtbij water, ligt Camping Simmerwille.
De camping beschikt over volledig vernieuwd sanitair. Er zijn drie autovrije kampeervelden, u staat met uw kampeermiddel rondom het veld, de auto parkeert u op parkeerplaatsen dichtbij op het eigen terrein van de camping. Campers zijn welkom op de velden.

Elke ochtend bakken we verse broodjes uit eigen oven. En, dagelijks wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd voor de gast van onze Bed & Breakfast. Natuurlijk kunt u daar ook van komen genieten, reserveren kan bij de receptie.  

De camping heeft een haventje met helling waar u met uw eigen rubberboot, kano of SUP het water op kunt. En weet u dat bij ons ook terecht kan voor het huren van sloepen (Maril 570), kleine motorboten en kano's? Direct boeken kan via de website, telefonisch (0511-539390) of kom langs bij de receptie.

De dorpshaven, een supermarkt en diverse horecagelegenheden zijn op loopafstand te bereiken (500 meter).

B&B Simmerwille
Onze B&B bestaat uit vijf 2-persoonskamers, allemaal met eigen sanitair, boxspringbedden, een zitje binnen en buiten.
Verder hebben wij 3 appartementen en 2 Tiny Cabin Houses, allen met eigen sanitair, boxspringbedden, een volledig ingerichte kitchenette en een zitje binnen en buiten.
Bij uw komst zijn de bedden opgemaakt. Handdoek- en keukenlinnen ligt voor u klaar. Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u geserveerd in onze ontbijtkamer. 
De dorpshaven, een supermarkt en diverse horecagelegenheden zijn op loopafstand te bereiken (500 meter).

Huurcaravans, chalets
Wij verhuren 2 stacaravans, chalets op onze camping.
Er zijn dekbedden aanwezig. De mogelijkheid bestaat om bij ons lakens, dekbedovertrekken en handdoeken te huren. De keuken heeft een vierpitsgasstel, koelkast, koffiezetapparaat en natuurlijk alle benodigde keukengerei.

Bootverhuur Simmerwille.
Camping Simmerwille ligt in een prachtig watersportgebied. Voor de zeiler, roeier, kanoër of visser verhuren wij de juiste boot om dit schitterende gebied te verkennen.
Wij verhuren de maril 570 (8 personen). Dit is een sloep van bijna 6 meter en 2,30 breed met dieselmotor en stuurwiel. Het is een open sloep met buiskap.
Ook verhuren wij de Whaly (6 personen), een eenvoudige motorboot met buitenboordmotor.
Bent u een zeiler? Dan liggen de poly Valken voor u klaar.

De kleine poelen, moerasbossen en petgaten ontdekken? Pak dan een kano, wij hebben eenpersoons kano's, tweepersoons kano's en de canadese kano.
 

"Simmerwille" Camping, Bed & Breakfast en bootverhuur

Smidspaed 2

9264 TK Earnewald

170 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet