Menu
"'t Klokhús" Camping Reserveer nu

Kamperen
Van de Friese meren campings, is onze camping gelegen aan rustig zeil en viswater. Door de centrale ligging zijn toeristische en tevens omliggende dorpen, zoals Heeg, Gaastmeer, Sandfirden en Oudega (SWF) snel te bereiken via het water.​​

Verhuur Huisjes
Wij beschikken sinds 2016 over twee nieuwe trekkershuisjes, een ideaal onderkomen voor mensen die graag rondtrekken met de boot, fiets, te voet of met de auto. Veel bagage hoeft u niet mee te nemen, doordat het meeste wat u nodig heeft al aanwezig is in de hut!

Bootverhuur
Of u nu houdt van vissen, kanoën, wandelen, zeilen, zwemmen of gewoon komt om uit te rusten. Camping het Klokhuis maakt het allemaal mogelijk. Heeft u zelf geen boot? 
Dan kunt u op de camping verschillende boten huren.

Activiteiten
Er is genoeg te beleven op onze camping voor zowel voor jong en oud. Zo beschikken we onder andere over een recreatieruimte, worden er in de zomermaanden activiteiten georganiseerd en is er voldoende te beleven op de boerderij en in de omliggende natuur.

Omgeving
De camping wordt omgeven door weilanden en poelen waardoor er volop genoten kan worden van mooie fietstochten, wandelroutes en vaarroutes. Zo is er direct vanaf de camping een wandelpad, langs het water, richting Oudega (SWF).

"'t Klokhús" Camping

Klokhusdyk 7

8612 JJ Idzega

137 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet