Menu
"Turfskip" Yachtcharter Reserveer nu

Wie aan Nederland en Friesland denkt, denkt ook automatisch aan water en weidse landschappen. Onze provincie Friesland biedt haar bezoekers een uniek merengebied en natuur in overvloed en daarmee voor de watersporters een paradijs bij uitstek. De talrijke binnenmeren zijn via kanalen met elkaar verbonden, waardoor goede mogelijkheden ontstaan voor afwisselende tochten door de vaak ongerepte natuur.

Men kan bijna overal aanleggen, want er zijn uitstekende ligplaatsen aan meren en waterwegen. Schilderachtige steden en dorpjes, die een bezoekje waard zijn - vaak met monumentale gebouwen – nodigen uit tot een verblijf. Bovendien zijn er ontelbare mogelijkheden om te winkelen en niet te vergeten, beschikken we over uitstekende restaurants.

Dit alles maakt Friesland het ideale gebied voor uitgebreide toertochten om al deze schoonheid vanaf uw eigen gehuurde motorjacht te bewonderen. Heeft u Friesland al eens ‘gedaan’ , dan kunt u ook andere gebieden ontdekken zoals bijv. het Lauwersmeer of de Noordwest Overijssel met het prachtig natuurgebied “de Weerribben” en plaatsen als Kalenberg, Blokzijl en Giethoorn (Venetië van het Noorden).

U bent dus bij ons, Yachtcharter “Turfskip” aan het juiste adres en heten u dus ook van harte welkom in Echtenerbrug, het ideale startpunt van uw vaarvakantie. Gelegen aan het Tjeukemeer, de grens van de Friese Meren en het Overijssels Natuurgebied “de Weerribben”. 

Al ruim 35 jaar is motorjachtverhuur onze passie en kunnen u een ruime keuze aanbieden uit diverse boten, zowel voor de beginnende als voor gevorderde en veeleisende watersporter. Voor het seizoen 2015 bestaat onze huurvloot uit 37 schepen, variërend in de lengte van 7.80 tot 14.85 mtr. en geschikt van 2 tot 12 personen. Een vaarbewijs is niet verplicht voor onze schepen.

Wel moet de schipper meerderjarig (21 jaar) zijn en eventueel over enige vaarervaring beschikken. Is dit niet het geval, dan vindt u verderop in de brochure meer informatie over onze Schipper Start Hulp aanbiedingen. Voor schepen vanaf 12 meter is een ruime vaarervaring noodzakelijk.
Ook sloepen en toervlets zijn te huur bij Yachtcharter Turfskip. Kijk daarvoor op www.sloepverhuur.info.

Daarnaast maakt Camping "Turfland" onderdeel uit van Watersportbedrijf "Turfskip" in het Friese Echtenerbrug. Het ligt aan de rand van het dorp en op de doorvaart naar het Tjeukemeer, de Friese Meren en het mooie natuurgebied "de Weerribben" (NW-Overijssel).
Op de groenstrook langs de steiger is plaats voor "trekkers" welke te voet onderweg zijn of voor gasten met caravan of kano. Ook zijn er camperplaatsen aanwezig.
Mocht u een compleet ingerichte stacaravan voor 2 - 3 personen willen huren? Ook deze mogelijkheid is aanwezig. Ook in combinatie met de huur van een sloep !   
 

"Turfskip" Yachtcharter

Turfkade 15

8539 SV Echtenerbrug

118 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet