Menu
Van zeilen tot survival bij
Van zeilen tot survival bij "De Twirre" Reserveer nu

Wij zijn een bedrijf waar je terecht kunt voor originele groepsuitje. Judith en Rene Janssen zijn hier in 1997 mee begonnen. Ondertussen bestaat het team uit een grote groep enthousiaste instructeurs en horecamedewerkers. Met z’n allen gaan we voor kwaliteit want dan hebben we plezier aan ons werk.

Vernieuwing in het aanbod van groepsuitjes is voor ons essentieel om het bedrijf bruisend te houden en de klanten aan ons te binden. Nieuw in 2019: VR room voor grote groepen; 4 gangen diner-kwis en een update van ons Electric off-road parcours.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Offerte binnen 2 minuten. Wij hanteren vaste prijzen.  Je kunt zelf een groepsuitje samenstellen en binnen 2 minuten een offerte krijgen. Zo zie je meteen of het past binnen je budget.
  • 20 jaar ervaring. De Twirre heeft al 20 jaar ervaring met het begeleiden van groepsuitjes. We doen bijna alle activiteiten in eigen beheer.
  • Wij doen graag wat extra's. Bijvoorbeeld een prachtig gedekte tafel, midden in de natuur, voor een heerlijke lunch.
  • Groepsaantallen bijstellen tot 24-uur. Wij hanteren soepele annuleringsvoorwaarden. Bij het boeken van een groepsuitje weet je nooit helemaal zeker hoeveel mensen er precies kunnen komen. Bij De Twirre kun je tot 24 uur voor aanvang het aantal kosteloos bijstellen, mits dit niet meer afwijkt dan 10% van het oorspronkelijk doorgeven aantal. Het groepsaantal kan niet kleiner worden dan voor de activiteit geldt.
  • Handige slechtweer verzekering. Veel mensen hebben zin om een groepsuitje te organiseren in de buitenlucht maar zijn bang dat dit in het water valt. In de praktijk komen dit soort dagen nauwelijks voor, maar het zal je maar net treffen. Daarom hebben we een geruststellend verzekeringspakket: goede regenkleding van het merk: Helly Hanson, voor het geval er af en toe een bui is voorspelt. Daarnaast de mogelijkheid voor een alternatief programma onder dak. Het verzekeringspakket dient tijdig te worden gereserveerd om het gebruik van de regenkleding en het alternatief programma zeker te stellen.
  • CWO-gecertificeerde zeilscholen. Wij zijn een CWO-gecertificeerde zeilschool en dat betekent dat de groep enthousiaste instructeurs allemaal CWO gekwalificeerd zijn. Ook voor degenen die een dagje willen zeilen bieden wij mogelijkheden.
  • 3 gangen barbeque. Tijdens een groepsuitje is eten heel erg belangrijk voor het welslagen. Je wilt voelen dat er aandacht en zorg wordt besteed aan het eten. Onze 3 gangen barbecue wordt het meest geboekt, en krijgt een zeer goede waardering. Na de activiteit komt iedereen enthousiast terug en dan staat er een broodplakje klaar met verschillende dippings en een heerlijk salami rolletje met roomkaas en komkommer. Daarna is het tijd voor een heerlijke barbecue. De maaltijd wordt afgesloten met een dessert: een wekpotje met Griekse Yoghurt, rode peer en gekarameliseerde walnoten met honing. Het is ook mogelijk om een vaste prijs te betalen voor de drankjes tijdens de barbecue (2,5 uur drankjes – fris, bier, wijn en koffie/thee) voor € 9,95.
  • Keuze activiteiten voor grote groepen. In samenwerking met Annage en Buitenplaats It Wiid organiseren wij groepsuitjes voor grote groepen, tot 500 personen. Binnen een grote groep zijn er natuurlijk veel verschillen; de een vindt swing-triken leuk of varen in een e-sloep en de ander wil graag naar de survivalbaan of een escaperoom doen. Voor grote groepen kunnen we een pakket samenstellen waarbij de deelnemers hun voorkeur kunnen aangeven voor een bepaalde activiteiten-combinatie. Voor dergelijke grote groepen laten we de horeca verzorgen door Annage of De Buitenplaats. Beiden beschikken over een mooie locatie aan het water.

Van zeilen tot survival bij "De Twirre"

Reidtûgel 5c

9264 TS Earnewald

169 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet