Menu
Waterskibaan en Aquapark Sneek
Waterskibaan en Aquapark Sneek Reserveer nu

Waterskiën is pure fun! Spectaculair en gemakkelijk om te leren. Heb je nog nooit gewaterskied? Op onze waterskibaan heb je binnen een uur de eerste vaadigheden onder de knie en kun je wellicht al een hele ronde skiën. De baan is toegankelijk voor beginnende en gevorderde waterskiërs en wakeboarders. Voor de pro-riders bieden we een leuke set obstakels aan. Dit zorgt voor extra spektakel en maakt, ook voor kijkers, een bezoekje zeker de moeite waard.

Wil je een keer proberen? Onze instructeurs helpen je met plezier het water op. Waterskiën en wakeboarden is geschikt voor beginners, gevorderden, voor jong en oud, zowel individueel als met een groep. Kijk op www.waterskibaan-sneek voor meer informatie en reserveringen.

De waterskibaan heeft een lengte van 770 meter en bestaat uit vijf masten die in het water staan. Waterskiërs en wakeboarders worden non stop aan- en afgekoppeld. Er kunnen wel 8 mensen tegelijkertijd aan de kabel waterskiën of wakeboarden.

Vanaf de zomer van 2022 kun je klmmen en klauteren op een luchtkasteel en zo nu en dan met opzet of per ongeluk in het water van ‘De Potten’ plonzen. Iedereen vanaf zeven jaar met een zwemdiploma A is welkom. De eigenaren van Waterskibaan Sneek en Strand Sneek (Taco Hofman en Dirk de Groot) hebben het drijvende - met lucht gevulde - klim- en klauterkasteel van kunststof er neer laten zetten.

Waterskibaan en Aquapark Sneek

Paviljoenwei 1d

8626 GD Sneek

150 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet