Menu
Watersportbedrijf
Watersportbedrijf "De Drijfveer" Reserveer nu

Alles in één! Sfeer, ontspanning en genieten
Jachthaven, camping en bootverhuur in hartje Friesland met nèt dat beetje extra!  Bij ons staan persoonlijk contact, sfeer en gemoedelijkheid voorop. Niets moet, veel mag en voor alle vragen, hulp of tips staan wij altijd voor je klaar. Jouw vakantie in Friesland begint in Akkrum!

Onze jachthaven
Maak van onze jachthaven jouw thuishaven in Friesland. Alle faciliteiten voor jouw boot zijn aanwezig en watersportdorp Akkrum is zowel over land als over water goed bereikbaar. Direct aan de snelweg en een treinstation op loopafstand. Bovendien ben je met de boot in minder dan een half uur op het Sneekermeer.

Bootverhuur in het hart van Friesland
Zin in een vaarvakantie of zeilweekeinde met vrienden of familie? Huur een valk, zeilboot, sloep of kano en ontdek de Friese Meren. Of informeer naar een van onze arrangementen, geschikt voor kleine en grote groepen. Welkom bij onze bootverhuur in Friesland!

Camping aan het water
Kamperen aan het water op een camping met de leukste activiteiten en uitstekende faciliteiten. Kom kamperen met tent, caravan of camper en ontdek het gezellige watersportdorp Akkrum en het schitterende Friese landschap. Boek een plekje aan het water en maak van onze camping jouw uitvalsbasis.

Haventerras De Koken
Dé plek op de haven waar je de dag begint met heerlijke koffie en een ontbijtje. Geniet van een stevige lunch óf sluit de dag af op het gezellige terras met een koel glas rosé, een ambachtelijk biertje en een van de verrassende gerechten van de kaart. Bij De Koken komt iedereen samen!

Ontdek meer!
Er is nog zoveel meer te vertellen over ons bedrijf, Akkrum en de omgeving. Leer hier ons team kennen, lees de verhalen over de haven, ontdek alle faciliteiten en download de gratis vaarroutes. Oant sjen!

 

Watersportbedrijf "De Drijfveer"

Ulbe Twijnstrawei 31

8491 CJ Akkrum

142 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet