Menu
WSC De Fluessen
WSC De Fluessen Reserveer nu

Hier vind je o.a. het Schippershuis, een luxe groepsaccommodatie met 55 slaapplaatsen, een professionele keuken, een gezellige bar, een recreatie- en een verblijfsruimte met open haard, een overdekte BBQ plaats en een terras aan het water. Dit alles maakt  het Schippershuis uitermate geschikt voor families, vriendengroepen, bedrijfsuitjes en bruiloften.
Vakantiewoning Landzicht is geschikt voor 6-8 personen en is van alle gemakken voorzien. Ruime woonkeuken, gezellige zit met t.v., 3 slaapkamers en eigen terras met loungehoek en BBQ.
Diverse B&B kamers met gebruik van kitchenette en uniek dakterras waar, bij mooi weer, het ontbijt geserveerd wordt.
 
De nieuwe Melkfabriek is een knusse eet-en drinkgelegenheid met een aanlegsteiger en twee terrassen waarvan één aan het water. Je kunt hier genieten van diverse lekkernijen gemaakt van biologische en lokale producten, koffie met huisgemaakte appeltaart, de verrassende daghap of een heerlijk koel Gulpener biertje.
 
Naast sloep- en kanoverhuur bieden we tevens vaararrangementen met authentieke zeilende platbodems met naar wens een hapje & drankje, een BBQ, catering aan boord of op een eiland in de Fluessen.
 
Tevens kun je bij De Fluessen gebruik maken van de Wellness met o.a. houtgestookte sauna, jacuzzy en hot stone massage.  
 
KOM GENIETEN VAN DAT WAT FRIESLAND ZO BIJZONDER MAAKT! 

WSC De Fluessen

Mardyk 13

8581 KG ELAHUIZEN

131 km vanaf Utrecht

Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet