Menu

Theatervoorstelling Skaad in Boerderij Pasveer

<< terug
28 januari 2020


In het kader van 75 jaar vrijheid worden dit jaar in het hele land activiteiten georganiseerd. Eén van deze activiteiten is een Theater voorstelling in de boerderij van Camping Pasveer in Sneek.
De voorstelling wordt opgevoerd in de oude schuur van deze originele Friese Kop-hals-romp-boerderij.  Een bijzondere locatie die veel originele beleving zal toevoegen aan de theatervoorstelling.
 
De voorstelling is gebaseerd op het levensverhaal van Gerard Reeskamp, een verzetsstrijder uit het Gooi die in de oorlog de KP (knokploeg) van Scharnegoutum opricht. In de oorlog is hij een held maar na de oorlog valt de held van zijn voetstuk. Het gaat niet alleen over toen, maar ook over nu. “SKAAD” is een verhaal over toeval en noodlot, over verdrukking en verweer, over keuzes en moraal. Over het samenspel tussen een karakter in de omstandigheden.
Over perspectief en over de onomkeerbaarheid van dingen..  Want het verhaal spookt nog altijd rond.  In de voorstelling  “SKAAD” wordt Fries en Nederlands gesproken.
 
Kaartverkoop voor het stuk loopt via https://www.pier21.nl/
Wil je blijven slapen na de voorstelling of er meteen een weekendje Sneek van maken, dan kun je via www.campingpasveer.nl   een blokhut of een kampeerplaats reserveren of kijk bij de overige overnachtingsmogelijkheden bij www.ontdekons.nl.

 

Klik hier voor meer informatie
Ontdek ons © | Realisatie Boks Internet